17 Причини Чому ви не маєте відносин

У світі є подвійний: є жіночний і чоловічий принцип, який існує в прямій взаємодії один з одним. Людина є подвійною істотою. У парах ми проходимо через наш земний досвід, створюємо сім'ї, відроджуємо дітей, спільно досягаємо поставлених цілей, виконуємо нашу мету. У зв'язку з парами люди дізнаються про себе і свою природу. Більшість людей хочуть зустріти свою другу половинку і жити з нею в любові і гармонії. Але не всі здатні створити такі пари. Або ці пари створюються, але існують протягом короткого часу, а потім розфарбовувати.

Чому це відбувається? Чому не існує відносин? Чому всі інші відносини ламаються? Є ряд причин.

8189754

1,1 км Інвестування в майбутнє.

Люди часто інвестують свої плани та почуття в майбутньому. Народження дітей, покупка спільної квартири або будинку, створення спільного бізнесу, спільний секс життя, любов, турбота, увага, повага.

Першу людину залишити – той, хто перестає інвестувати або вже отримав те, що він хоче. Наприклад, жінка народила дитину, отримала те, що вона бажала і не бачить цього чоловіка поруч з нею. А вона стала неоднозначною і припинила інвестувати її почуття в цю людину, стала холодом до нього і шукала ще одну інвестиції.

2. Стратегії побудови взаємозв'язків.

У людини є багато стратегій побудови партнерських відносин. Кожен має власний. Серед найвідоміших є трикутник-будівельник, уникаючи наркоману, помста за зраду в попередніх відносинах, а також інші. Коріння цих стратегій можуть повернутися до різних травматичних ситуацій. Для того, щоб вам було якомога простіше думати про себе і чому ви робите це іншим людям, що дійсно відбувається, і чому ви це робите.

3. У Фурси.

Незліченні страхи у людини не допускаються до серйозних відносин. Побоюючись відкинутися, знову зраджувати, боятися знову переживати біль, боятися, боятися невдачі і т.д. Fear є серйозним обмежувачем, який запобігає пересуватися вперед.

4. Травма.

Психологічна травма є однією з основних причин, чому неможливо створити сильні та гармонійні відносини. Аноземці можуть бути дуже різними: насильство, загроза смерті, втрата партнера, зрада та інші. Якщо травма не загострюється, вона слухає людину і нагадує їм себе через різні ситуації, поки вони приділяють увагу йому і лікуванню. А іноді ми зустрічаємо партнерів, які нас зашкодили принести нашу увагу на травму. Ми готові до здорових відносин.

5. Умань Неповторні попередні партнерства.

Для того, щоб почати нові відносини, потрібно завершити старий. Ми дуже емоційно прикріпили до партнера, кладемо багато своїх почуттів, любові, спільних планів, інших слів, всієї душі. І після того, як зв'язки закінчилися, частина якої душа залишалася там, Тексти пісень, а це означає: І він все ще займає це поруч з вами. І для того, щоб розпочати нові відносини і нехай іншій людині в своє життя, потрібно повернути частину душі, яку ви залишили там до тієї особи.

6. Беліфс.

Він не підходить мені, мій чоловік повинен бути високим, вдачливий і благополуччя. Що мій мама сказав мені. Я шукаю його, і всі інші не підходять. І коли він показує, він виходить, що цей наркос робить моє життя нестерпним. Незліченні переконання в головах людей, які запобігають їх будувати гармонійні стосунки. Дуже часто це віра наших батьків і навколишнього середовища, в якому ми живемо, які стали нашими, але в той же час не допускати нас від побудови власних гармонійних відносин.

7. Проекції.

Побачимо у людини не себе, але хтось інший в ньому. Ми кладемо образ на нього і не сприймаємо його, щоб він дійсно був. В результаті, коли ця віваль падає, є розчарування.

8. У Основні переваги.

Чому ви не маєте стабільних і міцних відносин? Чому ви хочете не мати відносин? Задайте собі ці питання і ви отримаєте несподівані відповіді. Наші дії часто приводяться вторинними перевагами. Ми не знаємо про них, але ми їх впливаємо.

р.

9. Навігація Вони не погоджуються.

Що дійсно стоїть за типовою фразою «не відповідає символам», яка виражена, коли люди дивують? Кожен з нас має певні арки, які регулюють нашу поведінку, а також психопати, які визначають певні візерунки нашої поведінки та рис характеру. З цього формується наша взаємодія з іншими людьми. Вони часто несумісні з іншими психотипами людей, які ми спостерігаємо. Розуміння себе та інших, а також бажання будувати відносини, допомагає у розвитку відносин. Коли люди не працюють над собою і надструктурою відносин в парі, результат цієї пасивної поведінки є тільки одним: «Не погоджуйтеся на символи». Я, хто я, і він те, що він є. І разом, ми не сумісні.

10. Деструктивні риси особистості.

Є багато якостей у людини, що не тільки не сприяє відносинам, але і вбити їх. Серед них можна врахувати: самопізнання, егоцентризм, наркозалежність, тиранія, жито та ін. У той час як людина часто стає важкою, а іноді нестерпною.

11. Різні системи значення.

Часто буває, що люди з дуже різних систем цінності конвержуть, вони здаються з різних планет, вони різні в собі, вони мають різні смаки і різні інтереси. Що цінний для одного Тим не менш, вони приваблюють один одному для чогось, і в кінцевому підсумку починають відходити один від одного через ці відмінності. У зв'язку, важливо оцінити те, що хтось інший робить для вас. І знецінення призводить до розбиття відносин.

12. Зростання одного передує зростанням інших.

Коли один починає розвиватися духовно і інший не, коли один пішов вгору Це може бути причина, чому ці люди не можуть залишатися разом. Вони відходять від одного і в кінцевому підсумку дивують.

13.00 р. Моделі своїх батьківських відносин.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. І це добре, якщо наші батьки жили разом з усіма їх життями в любові і гармонії, але якщо вони постійно зварилися, не поважали один одному і з часом відокремили, то ми часто будуємо однакові моделі.

14. Народження сценаріїв.

Наші гени закодують інформацію про всі події, які відбувалися в нашій родині на лінії мами і татом. А іноді ми не живемо наше життя, але нещаслива доля одного з наших предків. У цьому випадку ми говоримо про сім'ю переплетення. І для того, щоб розпочати життя своєї сім'ї, а не життя членів нашої сім'ї, ви повинні поділитися своїми долею. Систематичні сімейні агенції допомагають в цьому.

15.00 р. Зняття залишку коштів.

Врівноважений баланс є одним із фундаментальних законів, що діє у відносинах та сімейних системах. Для того, щоб відносини були міцними, вона повинна бути в балансі. На жаль, в парах ці баланси дуже часто порушують. Буває, коли людина віддає увагу, турбота, любов до іншого, намагається, кладе всю душу в неї, але нічого не отримує в поверненні. У той же час, його партнер зосередився тільки на собі, на власних задоволеннях і не дає стільки відносин, як його половина. Таке імбаланс не може прослужити довгий час і зв'язки може згорнути, якщо не вирівняти.

16. Фіт.

Відповідні контракти є однією з поширених причин, чому люди поєднуються. На жаль, як тільки вони працюють, вони розсіюють.

17.00 р. Додатковий вплив.

Пошкодження, любов орфографії, лапсу та інших магічних ефектів. Як багато людей з'явилися зараз, які займаються цими брудними речами, які нездійснюють знищення відносин. На жаль, це реальність.

В результаті всіх цих причин партнери втрачають почуття, залучення, любов до одного. Довгий емоційний зв'язок, що зв'язується з ними, і люди переходять в нові відносини, щоб отримати нові емоції і нові враження.

Що може допомогти?

1,1 км Робота над собою.

«Я, хто я і я не збираюся змінити себе» - це прямий шлях до руйнування. Ви повинні працювати над собою, навчатися з відносин і чим знищити їх.

2,2 км Робота на парах.

Зв'язки повинні бути побудовані. Тим не менш, люди повинні будувати їх. Не воїн. І тільки тоді, коли обидва партнери будують і долають спільні труднощі, тільки тоді будуть ці стосунки гармонійні.

3. У Молитви, звернення до вищих повноважень.

Людина не живе окремо в цьому світі. Це невидимий світ, який допомагає йому, коли він говорить йому. Я знаю випадки, коли люди забираються на зустріч з іншою половиною. І отримавши його, з часом вони знищили цей зв'язок, з причин, описаних вище. Так вирушайте до більшої потужності, але знаю чому. Вони допомагають. Але якщо ви відмовтеся від таких подарунків від Дестини, то від вас відходить Дестини. Якщо ви не готові будувати серйозні стосунки. Видання

Олег Астапенков

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //d-ao.info/en/17-prichin-pochemu-u-vas-ne-skladyvayutsya-otnosheniya