Я був прикрашений носити одяг з коротким рукавом через чорні ліктя. Я був вражений, коли я бачив ефект цього!

Кожна жінка хоча б раз знайшла на шиї, пахви, колінах або ліктях темних плям, які не можна мити. Вони можуть з'явитися через різні причини: сонячний вплив, вікові або післяпартуми гормональні зміни, роздратування, гоління, депіляція, тертя на одязі, неправильний догляд і щитовиднийй

Зняття з цією проблемою допоможе вам. білийй Зробіть це 3 рази на тиждень і ви обов'язково позбавите від темних плям на шкірі.

Темні плями на шкіріІнгредієнти
  • 1 ст.л. солі
  • 1 ч.л. оливкової олії
  • 1 ст.л. соди

Додаток
  1. Поставте всі інгредієнти в контейнер.
  2. Змішайте їх до однорідної маси. р.

3. Застосувати його на ділянки затемненою шкірою. Залиште на 20 хвилин, а потім змийте водою. Після процедури змащувати проблемні ділянки сумішшю білого глини, молочного і лимонного соку. Приготовлений склад позбавить шкіру від пілінгу, живить її і пом'якшить її.

Тепер ви знаєте, як відбілити шкіру в домашніх умовах. Головне полягає в тому, щоб регулярно виконувати процедури догляду за автомобілем, це дозволить запобігти загиблим клітинам від акумуляції, які сприяють потемніє шкіри.

Зараз кожен може публікувати статті.

Спробуйте Написати статтю Автор статті

Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!