401
Коли мій Тітка дивився на цю банан, вона відразу ж побігла.
Як діти відрізняються від дорослих? Я вірю в дива. Дитина легко приймає багато речей, і душа його так чистий, що дитина не сумнівається існування ангелів.
Редакція "Сайт" поважна веселі ігри для дітей Вони також вірять, що дорослі потрібні їм. З перших секунд ви побачите.
Що робити з дітьми вдома Вам буде потрібно
Процес роботи
Тепер ви знаєте, Що старше. Ви можете зробити препарати разом і мати багато задоволення!
Що ви думаєте про це просто, але ефектна ідея? Навіть якщо ви не хочете повірити в дивах сьогодні, це буде проходити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Повідомляйте своїх друзів про відвертання і будьте впевнені, що з цікавим дозвіллям у вихідні!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Редакція "Сайт" поважна веселі ігри для дітей Вони також вірять, що дорослі потрібні їм. З перших секунд ви побачите.
Що робити з дітьми вдома Вам буде потрібно
- 250мл Кока-Кола
- 1 пакет желатину (25г)
- 1 банан
- нож
- труси
Процес роботи
- Приготуйте все необхідне! Магія про початок...
- Залийте 250 мл кока-Кола в сковороду. Якщо ви заповнили склянку до вершини солодкою соди, ви отримаєте потрібну кількість для нашого сміливого експерименту!
- Розчинити 1 пакет желатину в Кока-Кола. Перший. гелатин У невеликій кількості напою, потім поділяють решту соду.
- Акуратно порізати банан на одну сторону. Візьміть м'якоть.
- Що відбувається!
- Наповніть банан з напоєм, натисніть банани по обидва боки. Потім поставте в холодильник заморозити. Це перший варіант, простий.
- Ще один спосіб. Наклейте кисть на різці, виготовлену в банановій шкірці. Наріжте блаженний кінець банана ножем.
р. - Ретельно залийте всередині какао-кола бананової шкірки. Поставте банан в холодильник!
- Результат хороший! Відверта йде відмінно. Крім того, желе досить смачний ...
- Цей банан може бути оброблений всім родичам, переглядаючи їх смішна реакція. Діти люблять такі невинні розваги!
Тепер ви знаєте, Що старше. Ви можете зробити препарати разом і мати багато задоволення!
Що ви думаєте про це просто, але ефектна ідея? Навіть якщо ви не хочете повірити в дивах сьогодні, це буде проходити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!
Повідомляйте своїх друзів про відвертання і будьте впевнені, що з цікавим дозвіллям у вихідні!
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері
Я збережу гроші на манікюрі, бо я роблю себе! Я не ходжу в салони.
Це єдине джерело десятків захворювань. Причина скаже мене!