Коли мій Тітка дивився на цю банан, вона відразу ж побігла.

Як діти відрізняються від дорослих? Я вірю в дива. Дитина легко приймає багато речей, і душа його так чистий, що дитина не сумнівається існування ангелів.

Редакція "Сайт" поважна веселі ігри для дітей Вони також вірять, що дорослі потрібні їм. З перших секунд ви побачите.

Що робити з дітьми вдома Вам буде потрібно
  • 250мл Кока-Кола
  • 1 пакет желатину (25г)
  • 1 банан
  • нож
  • труси

Процес роботи
  1. Приготуйте все необхідне! Магія про початок...

2. Залийте 250 мл кока-Кола в сковороду. Якщо ви заповнили склянку до вершини солодкою соди, ви отримаєте потрібну кількість для нашого сміливого експерименту!

3. Розчинити 1 пакет желатину в Кока-Кола. Перший. гелатин У невеликій кількості напою, потім поділяють решту соду.

4. Акуратно порізати банан на одну сторону. Візьміть м'якоть.

5. Що відбувається!

6. Наповніть банан з напоєм, натисніть банани по обидва боки. Потім поставте в холодильник заморозити. Це перший варіант, простий.

7. Ще один спосіб. Наклейте кисть на різці, виготовлену в банановій шкірці. Наріжте блаженний кінець банана ножем.
    Коли мій Тітка дивився на цю банан, вона відразу ж побігла. р.

8. Ретельно залийте всередині какао-кола бананової шкірки. Поставте банан в холодильник!

9. Результат хороший! Відверта йде відмінно. Крім того, желе досить смачний ...

10. Цей банан може бути оброблений всім родичам, переглядаючи їх смішна реакція. Діти люблять такі невинні розваги!

Тепер ви знаєте, Що старше. Ви можете зробити препарати разом і мати багато задоволення!

Що ви думаєте про це просто, але ефектна ідея? Навіть якщо ви не хочете повірити в дивах сьогодні, це буде проходити. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Повідомляйте своїх друзів про відвертання і будьте впевнені, що з цікавим дозвіллям у вихідні!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті Коли мій Тітка дивився на цю банан, вона відразу ж побігла.

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері