Ідеальні брови в домашніх умовах за 3 хвилини: просто дотримуйтесь інструкцій!

Де захопити, де фарбувати, яку форму вибрати - це питання часто просять жінки, які шукають в дзеркалі на своїх бровах. Щоб виглядати жіночно і привабливо, необхідно забезпечити постійний догляд за обличчям. Бахрови займають провідну позицію тут і встановлюють тон для всього образу!

У нашому суперактивному світі так важко виділити час для відвідування салонів краси, і це не дешево, тому питання: виправлення брів в домашніх умовах Дуже актуальні.

浜у 涓 蹇

Редакція "Сайт" Я підготував коротку і універсальну інструкцію для вас. ідеальний брів Всього 3 хвилин! Поради від майстра макіяжу моди, після чого ваша особа буде набута безпрецедентною виразністю!

Gimena Garcia, авторитет і засновник власної студії, послуги якого часто використовуються відомими американськими зірками, зробили простий посібник, щоб надати вам вигляд гідного кадру і ефекту.

1. Ретельно прокручуйте брови м'яким олівцем або чорнилом. Головне: пігмент не повинен розташовуватися на шкірі, але на волосках.
  2. Застосувати білий папір до пігменту і натиснути його щільно, щоб вийшов досить чіткий друк. Це те, що ваш брови виглядає зараз.
    , Україна

3. Безпосередньо на отриманому принті позначте «бо» брів. Це середня зона, де не потрібна корекція. Також замітайте волоски на початку брів і над верхньою кромкою, які чітко виглядають зайво.

4. Головне - зупинитися вчасно!

5. Після цього вони не будуть виглядати штучно і набудуть правильну форму і чіткі контури. І для підтримки брів у добре завареній формі розчісуйте їх щодня пензлем, змоченою в спеціальному гелі або зміцненому маслі.

浜у 涓 蹇

Цей довідник є золотою знахідкою для будь-якої жінки. Тепер ви бачите, що зробити брови елегантними в домашніх умовах не складно.

Я не можу протистояти і відразу спробував цю техніку на себе. Що було чудово! Пам'яті: брови Це важлива деталь, яка може повністю змінити обличчя. Намагайтеся подарувати очі бажану силу і чарівність.

Не забудьте поділитися своїми порадами!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті

Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!