335
Чим довше ви подивитеся на цю картину, тим незнайомець і страшніше вона стає.
Багато художників включають в себе невеликі деталі в своїх картинах, щоб здивувати або шокувати глядача. І я повинен визнати, що це особливо актуально для художника Джеффа Лі Джонсон.
Веб-сайт Я приготував для читача ілюстрацію для однієї гри, викликаючи гусениці по всьому тілу. Натисніть на картинку, щоб побачити всі страшні і божевільні речі.
193534р.
й Джеффлі Джонсон На першому погляді на рисунку називають «синій пластину» здається, що це звичайний дайнер в стилі фіфтингів. Але як тільки ви подивитеся уважно, він відразу стає зрозумілим, що щось дуже незвично відбувається на малюнку. Скільки гріхів ви помітите?
Веб-камера
Веб-сайт Я приготував для читача ілюстрацію для однієї гри, викликаючи гусениці по всьому тілу. Натисніть на картинку, щоб побачити всі страшні і божевільні речі.
193534р.
й Джеффлі Джонсон На першому погляді на рисунку називають «синій пластину» здається, що це звичайний дайнер в стилі фіфтингів. Але як тільки ви подивитеся уважно, він відразу стає зрозумілим, що щось дуже незвично відбувається на малюнку. Скільки гріхів ви помітите?
Веб-камера
Простий спосіб захистити себе і близьких від платних підписок (для абонентів Beeline)
Ідеальні брови в домашніх умовах за 3 хвилини: просто дотримуйтесь інструкцій!