Я не можу здивитись цю красиву дівчину сьогодні. Але це не завжди справа.

, Україна

Переглядаючи рахунки красивих і спортивних дівчат в Instagram, ми не думаємо про те, що за кадрами, які здатні тримати увагу тисячі послідовників.

МиВеб-сайт Ми глибоко вражені сюжетом крихкої дівчини в одному з цих профілів, захоплюючи її мужність і прагнути розповісти вам про неї.

На перший погляд фотографії з інстаграму мешканця Сіднея Мар'яна Сфакіса не відрізняються від тих, які розміщуються щодня, красунями по всьому світу: милі самовідомлення і фотографії приголомшливого фігури. І, безумовно, не багато її 52,000 послідовників знали секрет за цими ефектними пострілами. Але змінилося нещодавно.

Мар'яна розмістила свої дитячі фотографії, де просто неможливо розпізнати поточну леді з ідеальною фігурою в катування дівчини з фізіологічними проблемами, і розповіла про те, як серйозно хворіла і скільки вона мала подолати для боротьби з недугою.

Коли мама Мар'яна була вагітна, лікарі прогнозували смерть плода, тому вони навіть не намагаються врятувати ненароджену дитину. Долі, дівчина народилася, але до закінчення терміну. У зв'язку з некоректним медичним спостереженням, Мар'яна була без кисню протягом тривалого часу, і це призвело до страшних наслідків: частковий пошкодження головного мозку і церебральний пальці.

Я не розумію, що збираюся, і чому я так відрізнявся від інших дітей. Вони не зуміли ходити, як і всі інші, і сидячи на інвалідному візку.

Мар'яна Сфакі

До 6 років життя Мар'яни було реальним викликом, який супроводжувався депресією. Що було до тих пір, поки дівчина не завадила операцію. Вона почала ходити. За 8 місяців вона занурила курс тяжкої реабілітації через біль і сльози і, проти всіх коефіцієнтів, поразив захворювання.

Протягом багатьох років ця сильна дівчина продовжує боротися за здоров'я. Його основною зброєю було спортивно-активна фізична активність. Систематичне навчання допомогло знайти не тільки міцність, фантастичну фігуру, а й забути про психологічні проблеми, стати впевненим у собі. Сьогодні Мар'яна особисто закликає своїх послідовників не дати на шляху до мрії.

Фото з курганів попереднього перегляду

Дивитися також.
Тільки одна фраза: рїсђрѕс‚рёрѕс‚рѕс‚рѕс‚рёрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚р°с‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рμрѕс‚рμс‚рѕс‚рѕс‚рμрѕс‚рμрѕс‚рμрμрѕс‚рμрμрѕс‚с‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕсђрѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕс‚рѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕсђрѕс‚рѕсђрѕсђрѕс

www.adme.ru/svoboda-psihologiya/vsego-odna-fraza-muzha-zastavila-zhenschinu-izmenitsya-do-neuznavaemosti-1436065/