11 Право відповідає дітям питання, які суперечать дорослим

Іноді діти просять такі питання, що ви не знаєте, чи сміятися або рум'яна. Для дитини важливо отримати відповідь. Діти не хочуть ігнорувати їх, лежати або сміятися на їхньому наїві.

Веб-сайт Відповіді на питання дітей.

Поведінка, але не входити в деталі.

«Коли люди люблять один одному, вони поцілунають і послухають. Дад дає мамі свою клітку. Вона з'єднується з матір'ю, і дитина з'являється в животі. Він як невелика риба і плаває всередині матері. А потім виростає, перестає підходити всередину і народжується. Старші діти можуть розповісти про сперматозоїди і яйце.

Книга на тему: Катерина Януш «Як я народилася»

Р

Спробувати говорити про це без ембаррасменту, адже інтерес дитини до статевих органів абсолютно натуральний.

«Для народження дітей потрібні відмінності. Хлопці мають пеніс і два яєчка. У дівчат - вагінальна і матка - спеціальний пакет для ненародженої дитини. Хлопчик і дівчина ростуть, зустрічають і хочуть мати дітей. Вони підключають як головоломки або як частини дизайнера. Потім з'являється дитина в шлунку. й

Це питання просить майже всі діти, коли вони утворюють вкладення на протилежний секс. М'яко сказати немає.

«Все в сім'ї має роль грати. Ваша сестра не може бути тато, ваш тато не може бути бабуся. І ви не можете бути вашим чоловіком. Коли ви зростите і стати дорослим, ваша мама буде старою. Ви ще можете любити і доглядати за нею, але ви змащуєте гарну дівчину. Ви будете любити один одного і мати дітей самостійно.

У дитини підсвідомо відчувається винна за карелі батьків. Важливо, щоб дитина зрозуміла, що його відмова тут немає.

«Народна коляска, оскільки вони не завжди погоджуються з думками кожного. І діти борються, і дорослі теж. Але ми зробимо, тому що ми любимо один одного. І кожен з нас любить тебе.

Не поспішайте на дитину, якщо в натовпі місце він звертає увагу на різну людину - це саме те, що формує непереносимість.

«Всі люди різні. Є високий, низький, жир і тонкий. Іноді люди хворіють і виглядають різними. По-перше, він може бути боляче. Не вказуйте пальцем у когось, хто відрізняється. Про нього краще запитати, коли ми поодинці так, щоб не відображати когось. й

Брати і сестри завжди змагаються за любов своїх батьків. Не влаштуйте свою дитину, бо вона «навчається». й

«Так, ви різні, і наша любов може проявлятися різними способами. Але ми любимо вас як стільки, скільки ви любите маму і тато. Ви дуже дорогі для мене. й

Обов'язковий для вашої дитини, яка потребує лікування. «Що тобі подобається? й

«Діака не хоче боляче тебе, його робота полягає в боротьбі з гермами і виразами. Не буде здоровим. Коли я був хворий, я остріляв занадто. Я був рублений, але я зумів. І ви можете. Дивитися, ваш зайчик хворий, і він потребує лікаря. Не варто боятися лікаря.

Не лежайте до своєї дитини про її непристойність і безсмертність. Він здатний прийняти правду.

«Люди, тварини і навіть квіти будуть вмирати. Закон природи. Кожен, хто народився на планеті. І ми вмираємо. Але це не скоро. Ми будемо йти, коли ми виростимо, як бабуся, і ви ростете, як нам. У вас є свої діти. Тексти пісень, а це означає: Потім вони будуть рости великий, ви будете рости старий і ви будете пішли. Але ви будете жити чудовим життям, наповненим пригодами та відкриттям. й

Пернілла Stalfelt, Книга смерті

Скажіть, що ваша робота вважається законом. Зверніть увагу на радість майбутньої зустрічі.

«Я не хочу розбити тебе, але це спосіб, і нічого не можна зробити. Робота дуже важлива. Ми з радістю познайомимося. Зробимо наші речі? Зробіть свій ключ і я зроблю свій іграшка. Ми відчуємо один від одного. й

Не варто боятися, щоб ви не були ідеальними. Важливо, щоб дитина зрозуміла, що не всі дії батьків повинні бути скопійовані.

«Так, я курю і іноді я сидю на комп’ютері, але я не хочу повторювати мої помилки». Я збираюся позбутися. Я хочу бути краще. й

р.

Взяти страхи вашої дитини серйозно і працювати з ними, щоб перетворити страх в добре.

"Покажіть мені про монстра. Ви знаєте, монстри люблять, що дуже страшні магічні заклинання. Давайте це разом. Або подивіться, це не просто старий телевізор. Дивитися цю секретну кнопку? Коли ви натиснете, монстри зникнуть. Поставте цей віддалений поруч з ліжком. й

Правила відповіді на питання дітей
  • Не потрібно знати більше, ніж він запитав. Відповісти
  • Не лежати.й Якщо ви не знаєте відповідь, просто повірте її до дитини. І знайти відповідь разом. Цей підхід зміцнить вашу владу, але лежачи, навпаки, знищить. Коли Дитина дізнається правду від кого-то, вам доведеться пояснити йому, чому ви лікували.
  • Не поговорюйте неправдиві, в обструктивному тону. Уникайте похилого віку і зробіть дитину серйозно.й Ви хочете, щоб ваша дитина приїжджала до вас з вашими питаннями.
  • Дивитися глибше. Часом питання є несвідома спроба попросити допомогу або прихований страх. Спробуйте зрозуміти, що маленька людина дійсно очікує від вас.
Ілюстратор Катерини Гапанович Українська Веб-сайт

Дивитися також.
10 Відповіді на дітей «хто» від якого мозок вибухає
20 доказів, які виховання дітей є багато задоволення

www.adme.ru/zhizn-semya/20-fotografij-dokazyvayuschih-chto-rastit-detej-nelegko-no-ochen-veselo-769610/