3 найприємніші бажання чоловіка

Кожна людина має 3 відчайдушні бажання в серці.Єва була створена серед розкішної краси саду Едена. Адам, ви пам'ятаєте, був створений за межами саду, в пустині.

Друга глава генезу, історичний документ, що описує походження людини, явно стверджує, що людина була створена в дикому, як частина дикого. Він був тільки тоді, щоб він був розміщений в Едені. З тих пір, хлопці ніколи не відчувають себе вдома, і чоловіки не залишають байдужим бажання дізнатися нові речі. Чоловіки прагнуть повернути свої походження, саме в ці моменти, що їх життя стає завершено.

Як Джон Муір сказав, що коли людина приходить в гори, він приходить додому. На своїй серці чоловіче серце виготовляється для життя зовні стін, і це добре. "Я не відчуваю себе живим в офісі", - прочитав Північно-червоний спортивний одяг, "Я не відчуваю себе живим в таксі". Я не відчуваю живу ходьку на тротуарі. й

828257

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. У 1260 році Марко Поліо пішов в пошуках Китаю; в 1967 році, коли я був сім років, мій друг Дня Вілсон і я вирішив викопати підземний прохід від мого двору. На глибині двох і півметрів, але нам було велике оборонне укріплення. Ганнібал зробив свою знамениту переправу Альп.І настає день в житті кожного хлопчика, коли він переходить на вулицю, на якій він живе і потрапляє в компанію великих дослідників.

Бажання пригод, з супроводжуючою небезпекою і хвилюваннями, вбудовується в душу кожного чоловіка. Чоловіче серце має властивість, де немає нічого штучного, імітованого, низькожирного, блискавки, ліцензованого, онлайн, мікрохвильової печі. Де немає термінів для звітності, мобільних телефонів або зустрічей. Де є кімната для душі. І, нарешті, де навколишня природа відповідає природи нашого серця.

У серці кожного чоловіка є кілька основних питань, які просто не можна відповісти сидячи на кухонному столі. Хто я? Що було зроблено для? Що таке моє призначення? Груша тримає чоловіка в домашніх умовах, де все зрозуміло, все в своєму місці і під його контролем. Але відповіді на глибокі питання чоловіка не можна знайти на екрані телевізора або на полиці холодильника.

Якщо людина хоче зрозуміти, що він дійсно, хоче зрозуміти, чому він прийшов до цього світу, він повинен піти.Він потребує свого серця.

Західний спосіб життя, що гармонує наші душі

Спосіб життя сучасних чоловіків призводить до того, що вони слухають менше і менше до свого серця. Безкінцеві години, проведені перед комп'ютером, продаж взуття в гіпермаркеті; зустрічі, записи, телефонні дзвінки. Діловий світ, в якому більшість американців живуть і померти вимагає чоловіків, щоб бути раціональними і пунктуальними. Корпоративні політики та системи призначені для одного з цілей: ставити чоловіків працювати і зробити їх вигідними. Але душа відмовляється від джгути; не хоче нічого знати про розклад дня і фінальні терміни подачі звітів. Сонце пасує пристрасть, свобода, життя. Як Д. Лоуренс сказав: «Я не машина. й

Чоловік повинен відчувати земні ритми; він повинен тримати щось відчутно в руках - човновий руп, смоли, грубий трос або просто лопатка.Чи може людина жити свого життя, зберігаючи свої нігті чистими і акуратними? Чи сниться кожен хлопчик?

Суспільство не може вирішити, що робити з чоловіками. За останні тридцять років, що робить чоловіків більш багатим, більш чутливим, більш керованим і навіть жіночним, він зараз спрощує їх для втрати своєї чоловічості. Хлопці невірні, зважають. Якщо людина стає реальним дорослим, він втратив свою пристрасть до подорожі, його недбалість, і посидить назавжди вдома в живій кімнаті Тітка Поллі. «Чи їдуть реальні чоловіки?» – це спільна тема для розмовних шоу та книг. «Чи ви попросили їх шукати, як жінки,» Я хочу сказати. В результаті ми свідки розмитнення меж між сексами, що світ ніколи не бачив. Як чоловік знає, що він чоловік, якщо його головна мета полягає в тому, щоб дивитися свої мапи?

Роберт Блі, у своїй книзі Iron John, laments: «Зимові жінки потребують пасивного чоловіка, якщо вони потребують одного взагалі; церква потребує слухняного чоловіка, щоб стати духовенизмом; вищі навчальні заклади потребують «запашного, домашнього» чоловіка, який повинен бути включений; корпорації потребують... обмежений, чистий, здоровий чоловік.»

Всі ці вимоги, які суспільство робить чоловікам, можна назвати атакою Західного способу життя на чоловічій душі. І в результаті цього розширення серце чоловіка втілюється в якусь віддалену високогірську область, що нагадує поранений тваринний притулок. Жінки знають це і скаржаться, що вони не мають доступу до своїх чоловічих сердець. Чоловіки знають це занадто, але вони часто не пояснюють, чому вони втратили зв'язок з серцями. Вони знають, що їх серце на ходу, але вони не знають, де шукати його слід. Поціновувачі церкви подрібнюють свої плечі і дивують, чому більше чоловіків не цікавляться своїми програмами. А відповідь проста: ми не даємо чоловіка жити відповідно до побажань серця.

Запрошення

Коли Бог створив чоловіка, Він мав мету, і якщо ми хочемо, щоб знайти себе в цьому світі, нам потрібно зрозуміти, що ціль. Що зробив він у серці людини?

Є три бажання, які я знайшов в глибині мого серця, що я не можу ігнорувати без втрати душі. Я хочу стати. Я почув у свій дитинстві, шукав сторінки книг, я слухав уважно до багатьох, багато чоловіків, і тепер я вірю, що ці бажання однакові для всіх, вони є запорукою розуміння чоловічості, як такі. Вони можуть бути пригнічені, забуті або замінені на щось інше. Але в серці кожного чоловіка є відчайдушне бажання виграти битву, вижити пригоду і врятувати красиву жінку.Я хочу, щоб ви пам'ятаєте ті фільми, які люблять чоловіки, пам'ятайте, що чоловіки роблять в їх запасному часі, але найголовніше, пам'ятайте найсильніші бажання хлопчиків і переконайтеся, що я маю право.

Виграти битву

Кляки і мечі, камуфляж, бандани і пістолети - це форма хлопчиків. Хлопці прагнуть бути міцними, небезпечними, прагнути їх розглядати. Як багато батьків намагались у відставі, щоб зупинити маленьку Тиммі від гри з гарматами? Не думайте. Якщо ви не поставляєте хлопчика з точною зброєю, він зробить його з того, що під рукою. Мої сини виготовляють пістолети з м'якоті хліба на сніданок. Кожна паличка або падіна гілка стала списком або, краще ще, бізока. Всупереч чому багато сучасних вихователів говорять, це не психічний розлад, викликаний жорстокістю телебачення або хімічною недостатністю в організмі.Агресія є частиною маскулінової природи, вона вбудована в нас.

Дівчата не приходять з ігри, в яких величезна кількість померлих людей, в яких кров'яниста є необхідною умовою для задоволення. Хокей, наприклад, не було жіночого винаходу, а не було боксу. Хлопець хоче атакувати щось, і так робить чоловіка, навіть якщо це просто невелика точка на ціль. Мої сини, наприклад, не витрачають час пиття чаю. Не зателефонуйте своїм друзям, щоб розповісти їм про людські стосунки. Вони ростуть байдужими до ігор, які не мають ніякого елементу небезпеки, змагання або кровоплину. Ігри, засновані на принципах співпраці та підтримки, повністю нездатні до них. "І ніхто не загинув?" запитують неоднорідно. - Ні переможців? Який інтерес? Це так типово, що вона повинна переконувати нас, що хлопчик є воїном. Така поведінка не пологів на його складі. Коли хлопчики відіграють війну, вони занурюють свою роль в набагато більшій драмі. Можливо, один день вам знадобиться захист цього хлопчика.

Якщо людина навчається тільки, що він повинен бути добрим, він може втратити своє серце від ран, він отримає під час свого життя. Це ще вірніше для важкої сфери людських відносин, в якій людина відчуває себе найбільш гостро непідготовленим. Як Blye сказав: "Дій людський зв'язок іноді вимагає агресії. й

Звичайно, це бажання можна пригнічувати, якщо нехтувати роками, і людина може відчувати себе непідготовленим для битви, що він знає його чекає. Або це бажання може перетворити свою темну сторону, як члени містобудівних ганг знають по-перше. Але це ніде. Кожна людина хоче бути героям. Кожен чоловік повинен знати, що він сильний. Не було через жінок, які Braveheart став фільмом десятиліття. «Флюючі тигри», «Бог над річкою Квай», «Максент Сім», «Шане», «Що в Нооні», «Збереження приватного Райана», «Топ пістолет», «Гладіатор» – це улюблені фільми чоловіків. Вони розкривають бажання чоловічих сердець, виявляють, що властива чоловікам від народження.

Як і не існує, є щось агресивне в серці кожного чоловіка.

Жива пригода

Одного разу під час конференції я був вийнятий суддею близько шестидесяти - справжній південний, з приємним акцентом, в тонкому костюмі.

Атмовірно, майже апологізація, він сказав мені про свою любов моря, вітрила, як він і друг нарешті побудував свій власний човен. Тоді очі, якось, якось, дивно. «Уже кілька років тому, коли ми видалили вітрильні береги Бермудських, ми перенесли величезну бурю. Не зрозуміло, куди він прийшов. Шість-метрові хвилі вдарили дев'ятиметровий домашній човен. Я думав, що ми закінчили. Він соромився посилити ефект своїх слів, потім прийнятий, "Це були кращими моментами мого життя".

Бажання пригод в серці кожного чоловіка. Не просто про бажання весело провести час. У нас є можливість випробувати нашу силу. А поки ми можемо відлякати майбутні тести, ми все ще прагнемо, щоб переконатися, що ми можемо зробити це.

Якщо людина втратила бажання пригод і говорить, що він не зацікавлений в них, це тільки тому, що він не знає, чи має силу вижити їх, не вірить, що він буде стояти випробуванням сили. Тому він укладає, що не варто намагатися.

Збережіть красу

Ніщо надихає чоловіка, щоб діяти як красива жінка. Для неї ви готові атакувати замок, перемогти велетень, гойдалитися над парапетом. Або, наприклад, зніміть м'яч за поле під час гри бейсбол.

Хто б Робін Ход або король Артур без жінок вони любили? Ледько чоловіки, які займаються задніми битвами. індіану Джонс і Джеймс Бонд не будуть самі, якщо вони не мали бджіл навколо них, а також, так як бджільництва там, не кажучи вже про те, що вони повинні бути бої. Ви бачите, це не просто, що людина повинна виграти битву, він потребує когось, що він може боротися. Сама битва ніколи не достатньо, чоловік прагне до романтики.Не достатньо, щоб бути героям, важливо для чоловіка бути героям до когось, до жінки він любить.

Жіноче серце

У жіночому серці теж я знайшов три бажання, які складають її сутність; вони зовсім не відрізняються від бажань чоловічого серця, але вони залишаються зазвичай жіночними.Не кожна жінка хоче виграти бій, але кожен хоче бути воювати. Послухайте, що жіноче серце прагне: жінка не просто хоче бути помічена, вона хоче бути бажаною. Вона хоче бути переслідуваною. Я просто хочу бути унікальним і неповторним для когось. Подруга шахти, яка була понад тридцять, поділилася з мною. А її дитинство сниться лицаря в блискучій броні з'являється, щоб зберегти її, не приступивши до снів дівчини - це суть жіночого серця і життя, для якого він був створений.

Кожна жінка хоче, щоб поділитися пригодами з нею.Один з улюблених фільмів дружини - Людина з Снігової річки. Вона любить сцена, в якій Джессіка, красива молода героїня, рятувальна Джима, її герой, і вони їздить один кінь через дикі простори Австралії. «Я хочу бути, як Ізабо в Ла-Харькові», - ще один друг з моїх сподобань. Для того, щоб бути вирощеним, щоб бути воювати за мене. Але я хочу бути міцним, я хочу бути частиною пригоди. Багато чоловіків роблять помилку мислення, що жінка є пригодою. Саме тому, що багато відносин починають розірватися. Вона не хоче бути пригодою, вона хоче бути пригодою. «Я знаю себе і знаю, що я не пригода». Так, коли людина робить мене метою, щоб досягти, я нудьгувати. Я хочу, щоб бути героїном історії, я не знаю. й

Нарешті, кожна жінка хоче мати красу, яка виявлена. Вони не заважають, вони будуть. Більшість жінок відчуйте, щоб зробити деякі зусилля, щоб виглядати красиво, але це не те, що я розмовляю. Кожна жінка мріє про природну красу і захоплення. Більшість дівчат пам'ятають грати, заправляючи в різні наряди, або претендувати наречену, або обсадити приміщення в м'якій сковороді щиколотки спідниці. Поспішаючи захопити захоплення батька. Моя дружина згадує, як у віці п'яти або шість років, вона піднялася на кавовий стіл і співає, намагаючись її краще. "Дякую, як гарну я?" запитує серце кожної дівчини. Що ви бачите?

Вимагаючи жінок бути важкими, успішними і незалежними, наше суспільство вбиває серця жінок.

Після серця

Уявіть, що хтось сказав: «Харрі?» Я знаю його. Він дуже хороший молодий чоловік. Або, "Так, я знаю Гаррі". Пригоди погані... в хорошому вигляді. Яка заява вам сподобається? Я хочу попросити жінок: які люди хотіли б бачити поруч з вами? (Симові жінки, які відступають від чоловіків, можуть віддати перевагу «безпечному» супутнику, але потім, через роки вони будуть здивовані відсутністю пристрасті в шлюбі, а також тим, що їх чоловік став небайдужим і холодним.) Якщо говорити про вашу жіночність, що б ви віддаєте перевагу: назвати «безкоштовний працівник» або «чармер»? Я думаю, що я зробив переконливий аргумент, щоб довести свою точку.

Чоловік повинен знати, що він сильний; він повинен знати, що він може впоратися з проблемами. Жінки повинні знати, що вона красива; вона повинна знати, що вона варто боротися за.Видання

John Eldridge, з Незламного серця

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8