"Я великий, це невелика": чому б не відхиляти дитину

"Я люблю тебе."Кілька місяців тому, мій малюк і я повинен був запакувати і рухатися. З однієї квартири в інший. У той же час я вирішив кілька важливих і важливих справ, шукаючи квартиру, планування руху, ремонт, роботу і додаткові замовлення.

Дитина дала більшу частину свого часу з братом. Дні, які він залишився з мною, він нічого не бачив, але тривога, втома і гнів. Я не можу грати з ним і робити оповідання. У мене було багато зусиль, щоб поговорити і відповісти на питання. Зняти оголошення, термінові завдання роботи, прибирання, ремонт, оплати векселів постійно були в голові.

Хтось з дорослих речей, які відчували мене від мого малюка.

Моя сина побачила непередбачувана мама, яка може зламатися на невідому причину. Мій хлопчик був рубаний. Він не знає, як. І один ранок, коли я припинив їсти морозиво, він сказав: "Ви не люблю мене."

Тоді він сказав: "Ви не любите мене," коли він потрапив до ноги на двері. І сказав він, коли він дощував під час ходьби. Тоді він не міг зробити курку. Потім, коли я не прочитав третій оповідання в рядку. І тоді, коли він мав боротьбу з другом.

Він почав говорити, що кожен день. Коли болить, коли він був нудним, коли я не дозволяв щось, коли ми поїхали занадто довго, коли ми поїхали занадто швидко, коли він не міг побудувати Lego, коли я не відповідав своє питання. Все мій син сказав: «Ви не люблю мене». Я був вичерпаний, я був дуже боляче. Я люблю його більше, ніж в світі.

Я роблю все для нас, чому я повинен заспокоювати себе?

Я сердився – “Зупинка повторюється”, “як я можу”, “Я не винний,” “Я втомився”. Чи маніпуляція? Я відчув винний, і притулок мого сина, який не довіряв мене, і це тільки гірше. Через тиждень я зрозумів, що мій хлопчик не буде чарівно зупинити повторення слів.Поки я втратив його.

Я поговорив другу і перепрочитав кілька збережених статей про вкладення і нестандартне кохання. Я думав, що буде комфортний мені, якщо я була дитиною? Немає – не викличе, не розумні аргументи, і ще менше тиші.

Я так само, як це впоратися. Посидіти зі мною в тиші, погладити волосся і не поспішати йти.

Я взяв сина на руки і починав погладити голову. І вона сказала, я люблю тебе до місяця і назад. Я люблю тебе, незалежно від того. Я люблю тебе так багато і ніколи не зупиниться. Я сказав, що я бачу, що ви були страшні і хворі. Я тут.

Він був важко для мене, але це не мій син.

Я шукав тишу, але він не повинен мовчати в кімнаті. Він три і половина. Все, що йому потрібно було почути, що я любив його, незважаючи на свою тривогу, довгою відсутністю і втоми.

"Я люблю тебе."

Я сказав, що це і я сказав, що це знову - так багато разів, як він повинен почути, щоб зробити тривогу йти. Я забрав його в руки знову, і тримайте його так довго, що він сам хотів би піти і запустити на його важливий бізнес. І навіть коли він готовий бігти, Я протримую його ще кілька секунд довше.

Я не роблю все більше. Я не скажу йому, як поганий і тривожний я. Що б.

Я дорослий. Він невеликий. Моя робота полягає в тому, щоб показати йому нестандартну любов.

Його завдання - бути спокійним і розвиватися з цієї точки відпочинку.

- Ви не любите мене!

- Я люблю вас дуже багато, мій хороший.

до Ні, ви лежите до мене.

- Я розповідаю правду. Я люблю тебе!

Але ви будете перестати любити мене.

Ви завжди будете любити вас і любов до вас ніколи не закінчиться.

Я завжди люблю сина, і мій любов до нього ніколи не закінчиться. І якщо він хоче почути його знову, ОК, Я кажу це.

Я дорослий. Це легко для мене.Видання

Автор: Марія Рожкова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //ezhikezhik.ru/reviews/a-bol-saa-on-malen-kij-pocemu-ne-nado-obizat-sa-na-rebenka