Мед холодний джем для головного болю і високого тиску

Магія меду не дає йти. Я хочу дивитися його весь час. Хочу взяти ложку, запускати її в баночку і витягнути, щоб захопити, як зливники бурштину, розтягуючи на нитку. Як по-різному вона може бути - від молочного білого до чорно-коричневого, схожого на смолу. Мед, звичайно, добре себе, але ви можете диверсифікувати його, перемішуючи його з різноманітними фруктами і фруктами.

Наприклад, можна використовувати властивості меду на «консерви» - зробити на зиму «холодний джем» - смачний і корисний, в якому смак меду доповнить аромати ягід.Ці «ямки» готують трохи по-різному, але основа всіх – мед. Не потрібно нічого кип'ятити - всі вітаміни зберігаються, так як мед в них є консервативним елементом.

Загальний метод приготування варення з будь-яких ягід:

Свіжі ягоди і трави натирають або заземлюють, потім заливають медом так, щоб він повністю покриває їх, а потім банк її герметично закритий і поміщається в прохолодне місце, краще всього в підвалі. У деяких випадках можна попередньо обсмажити трави і ягоди. Трави і ягоди слід приймати приблизно рівні суми.

Збирання з морозива з медом

Ми беремо мед і смородини в рівних кількостях. Подрібнити в блендері. Отриману масу необхідно покласти в скляні банки, закриті кришкою і зберігати в прохолодному місці.

Збирання лісових ягід з медом

Ягода, ожина, малина, подрібнена блендером, перемішуємо в рівних кількостях з медом, кладемо в банки і закрийте кришками для консервування.

Варення для поліпшення очищення тіла

Склад: мед, ягоди чорниці, чорної смородини, обліпихи, трави - шавлія, суниця св. Івана, орегано. Вони нормалізують обмін речовин, очищають організм, підвищують загальний опір захворюванням. Склад змішують в рівних кількостях з медом, ставлять в банки і закрийте кришками для консервування.

Варення для головного болю та високого тиску

Склад: мед, обліпиха, глоду, гора золи, сусла, календула, шавлія, м'ята. Такий заготовка (з цим складом) має м'який заспокійливий ефект, корисний для високого тиску, головного болю. Склад змішують в рівних кількостях з медом, ставлять в банки і закрийте кришками для консервування. З любов'ю!

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //bee-zness.ru/medom-namazano/medovoe-xolodnoe-varene.html