Проксимус«Я не знаю, що хочу, або розлучення, або зберігати сім’ю. йЗгідно з статистикою, сім з десяти шлюбів перерву в Росію. Побачимо, що не статистика. Причини: маленькі гроші, маленька увага, маленька допомога, маленька любов, маленька підтримка. Але багато небезпечних, відроджених і страхів. На який момент натяг стає настільки міцним, що легше розсіювати кути, ніж ремонтувати. Чи потрібно зафіксувати щось, що ніколи не було всього?
І неважливо, що багато припливних речей робляться в шлюбі, в ситуації, де все йде вниз, помилки роблять ще більше. Вони відразу починають шукати способи, щоб наблизитися до свого партнера, замість спокійного аналізу ситуації. І добре, якщо мова йде про моделювальні або парні танці, а не про народження дитини.
Вони попередили, що все добре, що проблема не існує, що це просто такий період і він повинен бути завершений.Деякі пари, що залишилися на деякий час, але виявилося, що назавжди, виявилося, що життя поодинці простіше, зручніше і спокійніше. Ведуться гроші, в квартирі є очищувач і сексуальне життя.
Якщо Ваш шлюб знаходиться на краю абіс,
Перше, що ви повинні зробити, що є тільки два можливі способи: щоб дати її зламати на невеликі шматки або зупинити його з осені.Другий - позбутися від ілюзій. Інколи Я відчуваю, що люди живуть в паралельних реаліях. Це реальність я жити в. У цій реальності я самотній, навіть якщо я маю на зв'язку, я маю на увазі роботу з неупередженими кар'єрними або фінансовими перспективами, конфліктами в сім'ї і без надії на зміну.
І є ще одне життя. У цьому іншому житті я живу в щасливому шлюбі в прекрасному домі, у мене є ідеальна смарт-діт, прихильні батьки і красива робота більше, як хобі, що приносить матеріал і моральне задоволення. Як зробити ці два паралельні життя збігаються?
Відповідь немає.Ми повинні мати справу не з ілюзійним життям, але з цим. З реальними партнерами, з реальними захопленнями та позовами.
Дуже важко відокремити фантазію від реальності і дуже важко взяти відповідальність за те, що відбувається.Я завжди на користь збереження шлюбу, якщо є щось для збереження. Єдина людина, яка може зберегти вашу шлюб. Ваш партнер
Якщо ви хочете. Якщо ви хочете це шлюб. Якщо ви дійсно піклуєтеся про один одного.І допомагає зрозуміти, що одна любов недостатньо, також потрібно приймати ще одну людину як окрему людину, зі своїми снями, побажаннями, ідеями про щастя.
Що на зв’язку, крім дієслов’ян «добрий і повинен» є ще одне місце для подяки, дбайливого ставлення, взаємного інтересу, поваги та діалогу, навіть якщо партнер так дратує, що потрібно вбити його.Видання
Автор: Elena Pasternak
П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8