Диворце: Чи потрібно виправити щось, яке ніколи не було?

Проксимус«Я не знаю, що хочу, або розлучення, або зберігати сім’ю. й

Згідно з статистикою, сім з десяти шлюбів перерву в Росію. Побачимо, що не статистика. Причини: маленькі гроші, маленька увага, маленька допомога, маленька любов, маленька підтримка. Але багато небезпечних, відроджених і страхів. На який момент натяг стає настільки міцним, що легше розсіювати кути, ніж ремонтувати. Чи потрібно зафіксувати щось, що ніколи не було всього?

І неважливо, що багато припливних речей робляться в шлюбі, в ситуації, де все йде вниз, помилки роблять ще більше. Вони відразу починають шукати способи, щоб наблизитися до свого партнера, замість спокійного аналізу ситуації. І добре, якщо мова йде про моделювальні або парні танці, а не про народження дитини.

Вони попередили, що все добре, що проблема не існує, що це просто такий період і він повинен бути завершений.

Деякі пари, що залишилися на деякий час, але виявилося, що назавжди, виявилося, що життя поодинці простіше, зручніше і спокійніше. Ведуться гроші, в квартирі є очищувач і сексуальне життя.

Якщо Ваш шлюб знаходиться на краю абіс, Перше, що ви повинні зробити, що є тільки два можливі способи: щоб дати її зламати на невеликі шматки або зупинити його з осені.

Другий - позбутися від ілюзій. Інколи Я відчуваю, що люди живуть в паралельних реаліях. Це реальність я жити в. У цій реальності я самотній, навіть якщо я маю на зв'язку, я маю на увазі роботу з неупередженими кар'єрними або фінансовими перспективами, конфліктами в сім'ї і без надії на зміну.

І є ще одне життя. У цьому іншому житті я живу в щасливому шлюбі в прекрасному домі, у мене є ідеальна смарт-діт, прихильні батьки і красива робота більше, як хобі, що приносить матеріал і моральне задоволення. Як зробити ці два паралельні життя збігаються? Відповідь немає.

Ми повинні мати справу не з ілюзійним життям, але з цим. З реальними партнерами, з реальними захопленнями та позовами. Дуже важко відокремити фантазію від реальності і дуже важко взяти відповідальність за те, що відбувається.

Я завжди на користь збереження шлюбу, якщо є щось для збереження. Єдина людина, яка може зберегти вашу шлюб. Ваш партнер Якщо ви хочете. Якщо ви хочете це шлюб. Якщо ви дійсно піклуєтеся про один одного.

І допомагає зрозуміти, що одна любов недостатньо, також потрібно приймати ще одну людину як окрему людину, зі своїми снями, побажаннями, ідеями про щастя. Що на зв’язку, крім дієслов’ян «добрий і повинен» є ще одне місце для подяки, дбайливого ставлення, взаємного інтересу, поваги та діалогу, навіть якщо партнер так дратує, що потрібно вбити його.Видання

Автор: Elena Pasternak

П.С. І пам'ятайте, що лише зміна нашої свідомості – разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8