р.
Ми використовуємо для перегляду полярних ведмедів у снігу та льоду. Але ці милі ведмедики не відчужуються до любові яскравих кольорів. Вони не люблять лежати серед квітів, насолоджуючись їх ароматом і красою.
Веб-сайт Він показує читачеві чудові фотографії Dennis Fast, які вдалося захопити пару полярних ведмедів, які ходять навколо квіткового поля біля Hudson Bay в Канаді.
«Я дуже радий полярним ведмедям. Незважаючи на свою владу, вони дуже красиві і витончені, говорить Денис Fast
.
Всі зображення в публікації: Den "Такі ведмеді виглядають як те, що відбувається навколо них нічого робити з ними." Вони не помітили мені підходити до камери!
Полярні ведмеді дуже грайливі і готові до фолієвих годин на природі
«Я дуже радий, що я зумів захопити момент, коли один з ведмедів приймав букет квітів і починав його жування. Що було дуже смішно.
«Ця полярна ведмедя здається любити смак квітів, що зачепить їх без перерви за хвилину»
«Ми звикли бачити ведмеді тільки в снігових і холодних місцях. Але все ж вони часто приходять на місця, де вона тепла і сонячна, щоб лежати на свіжому траві.
Р
«Під час зйомки я був зачарований поєднанням білого ведмедя хутра і фіолетових квітів, він просто дивиться»
Ведмеді постійно знижувалися на що-небудь, коли я зняв їх. Вони можуть відреагувати на мій запах, але вони були -
Я можу сказати, що для мене полярні ведмеді є деякі з кращих моделей я коли-небудь бачив! Вони настільки спокійні, спокійні і спокійні!
«Я щиро сподіваюсь, що мої образи зроблять всіх на планеті думки про навколишнє середовище та її мешканців»
«Я хотів би бачити полярні ведмеді зникнуть з обличчя Землі через людські заходи, що впливають на їх природне середовище існування».
www.boredpanda.com/polar-bear-playing-flower-field-dennis-fast/