7 Цікавих психологічних прав, які не знають про людей

Психологічні дослідження мислення та поведінки, що охоплюють всі аспекти існування людини. Це як академічна дисципліна, так і прикладна наука, предмет якої є індивідуальними характеристиками і груповою взаємодією. Ми живемо за певними психологічними законами, про які ми усвідомлюємо, але не завжди усвідомлюємо.

7 Цікавий психолог ЗакониМи відчуваємо себе таким же чином.Нам потрібні люди, які люблять і милуватися. Ми прагнемо критикувати себе, але в той же час ми не використовуємо левову частку наших можливостей.

р.

Ми маємо певні особистісні слабкості, але в основному здатні компенсувати їх. Наші сексуальні переваги можуть викликати проблеми. Зовні наполегливий і дисциплінований, всередині ми схильні до тривоги і схильності. Іноді ми серйозно сумніваємо правильність наших рішень.

Природа людиниІндивідуальність - це унікальне поєднання характеристик, для різних ступенів, відповідних кожному з нас. Ми так схожі на наші думки, надії та мрії, але ми наочно віримо, що труднощі життя падають на наші голови.

Проблеми починаються, коли ви намагаєтеся пригнічувати ваші почуття, подумуючи, що вони є аномалією. Хенце розчарування та інші серйозні проблеми. Не дуже важливо, щоб досягти ідеального результату, важливо почати.

5 Етапи прийняття ненадійнихВи, мабуть, чули про цю функцію психіки людини з численних джерел. Визначено, що коли людина стикається з порушенням смертності або іншої однаково серйозної проблеми, вони проходять серію емоційних фаз:

1. відмова. "Я роблю." «Це не може статися, просто не до мене. й

2. Ангер. Чому? Це несправедливість! ; «Чи можу це зробити?» «Хто гасити?

3. У Торгівля. «Я буду робити все ще кілька років». «Я віддаю всі мої заощадження, якщо...»

4. Депресія. «Я так здаю, чомусь все?» «Я збираюся вмирати, що точка? й

5. Умань Партнерство "Це божевільна океї." «Я можу зіткнутися з проблемою, але я можу також підготуватися до найгірших. й

Ви можете впливати на мрії сплячої людини.Мозок часто переплетає відчуття сну людини в реальність своєї мрії. Покажіть, що ви залите воду на сонці, і коли він прокине, він, ймовірно, розповість вам, що почуття елегантно побудував уві сні. Ця особливість людської психіки надихнула творців фільму «Інцепція».

Ефект від втомиВи можете вірити, що якщо ви раптом відчуваєте себе поганим на вулиці, вам буде допомогло в натовпі. Тим не менш, численні експерименти доводять навпаки. Чим більше спостерігачів навколо, тим ймовірніше одна з них допоможе вам. Це пов’язано з феноменом «розподілу відповідальності», де знижується схильність людини до відповідальності при наявності інших.

Ефект коктейльної партіїНавіть в гучному натовпі, коли ви почуєте своє ім'я, ви можете зв'язатися з іншими звуками і зосередитися на правому голосі. Цей ефект також відноситься до будь-якої іншої важливої інформації. Цей ефект змінив шлях психологів про те, як привернути увагу аудиторії.

Моцарт ефектІдентифікований в деяких дослідженнях, ефект Моцарта полягає в тому, що слухати музику Моцарта може стимулювати роботу кори головного мозку, тим самим підвищуючи ефективність виконання психічних завдань.

Впливаючи на роботи Моцарта, людина краще візуалізує просторові моделі і працює їх в певній послідовності часу.Видання

переклад

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //mixstuff.ru/archives/127495