Коли ви перестаєте чекати допомоги

Ваші руки не потрібні.У одному місті мешкав найзвичайніший чоловік. Він на чолі з невизначним і досить пасивним життям: він спілкувався з кількома людьми, не займав рішучих дій і ніколи не ризикував. У найближчому лісі, який був розташований на околиці міста.

405342

Ця людина була не активна в будь-який час, оскільки він постійно чекав допомоги ззовні. Інші люди, родичі, друзі, обставини, шанси, Бог – вірив, що кожен повинен допомогти і підтримувати його. Звісно, сім'я, друзі і друзі намагалися підтримати його в будь-який спосіб. Але кожен раз людина здавалося б зробити менше і менше самостійно. Якби він втратив всю віру в себе і свої сили і вимагав допомогу на найменшому питанні.

Одного разу чоловік став хворим, руки його почали знімати. Почуття безпомилково, він просто сати в домашніх умовах і припинив робити все. Я не думаю, щоб залишити. Не працює ліки. Останні лікарі, які всі сподіваються на допомогу, тільки підняли руки і радять йому звернутися до цілителя, який жив у лісі біля міста.

Знаходження будинку працівника не складався. Сіро-шерстий старий чоловік зустрів свою сім'ю. Він мовчить послухав історію і свої пальми, щоб побачити чоловіка в своєму домі. «Нехай прийшов сам. Його ноги не вдалося, вони? І дайте йому прийти до мене самостійно.

На наступний день падає фігура чоловіка повільно переїхала по лісу, підступаючи до маленького будинку. З слабкими, ледь рухаються руки, людина спробувала вибити на двері, але нічого не вийшло. Відкриті двері і стара людина чекала його.

"Це добре, що я прийшов від себе", - сказав він. Приїхати

«Не слухайте мене на всіх», - почався історія. Не може допомогти мені.

«Чому ви думаєте, що я допоможе вам?» попросили старшого віку.

"Я не знаю, хто в свою чергу, - сказав чоловік. - Ти моя остання надія.

«Я тебе скажу, що» відповідав олень. - Я не можу допомогти вам. Але є тільки одна людина, яка може зробити це.

Хто? людина попросила з пілею.

до Ви.

Після того, як ці слова на даний момент було завершено тишу в будинку. Нарешті, чоловік продовжував.

«Я не розумію, як це можливо?» - сказав він. У мене немає енергії в руках. Де я можу отримати їх?

«Таке право, ви не маєте сил», - сказав вінець. - І це не в руках. Ви просто подаруєте свою силу і постійно.

до Але хто? - Чоловік здивував.

«Що ви хочете допомогти», - відповів elder. Сім'я, друзі, лікарі, друзі, шанс і обставини. Ви подарували свою силу всім, не дивно, що руки припинили обійми. Вам не потрібно нічого, тому що все зроблено для вас.

до Що ви йдете? - відповідав чоловіка, піднявши руки вгору. Я прийшов, щоб почути його! й

«Діти, очевидно, все не так погано», - сказав старець, дивлячись на жести співрозмовника. Я бачу потужність, що надходить до руки.

Чоловік дивився з сюрпризом на своїх піднятих руках, які раніше вішали безладно. Він тепер був вільний для того, щоб перемістити пальці.

доКоли ви перестаєте чекати допомоги від інших, сила повертається, старий чоловік сказав продумано.Видання

Автор: Дмитро Вострухов

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.b17.ru/article/ozhidanie_pomoschi_ili_kuda_delis_sily/