Ця головоломка зробить вас перемістити конволюції!

Сьогоднішні методи дослідження дуже відрізняються від того, що століття тому. У минулому детективи повинні спиратися виключно на логіку та інсайт, тому що після цього немає сучасної технології для полегшення розслідування справи.

Веб-сайт Він хоче перевірити винахідливість і уважність його читача, тому він публікує свіжий детективний головоломка.

Ця головоломка зробить вас перемістити конволюції!

- Я бачу ваш пародон, сказав, що детектив, як він прогулявся в квартиру Джонса, але близько п'ятнадцять хвилин тому я ходив минулого вашого будинку і побачив квітковий горщик з вашого вікна і потрапив до мого партнера на голові. У лікарні, де він лікував. Що можна сказати?

- Але, Детективно, не вдалося відкинути цей горщик. Моя дружина і я прийшов додому просто хвилина назад і ледь встигли закривати двері, коли ви...

до Не лікуйте! - Виявний скаржився, - Ви вже вдома, я впевнений. Джонс, це буде набагато краще, якщо ви сплачуєте партнера повну суму, яку він повинен витрачати на вступ до лікаря прямо зараз. Тексти пісень, а це означає: Інакше я буду тебе!

Як з'явився детектив, щоб Джонс лежав йому про свій час в квартирі?

Відповідь Ця головоломка зробить вас перемістити конволюції!

Виявний помітив киплячий горщик на плиті, який видно через банні двері на кухню. Якщо Джонс повернувся до своєї квартири, вони не встигли відварити горщик води в хвилину.

Веб-камера