33
Моя сестра почала отримувати кіптяві дзвінки з незнайомого числа.
Недавно, моя молодша сестра скаржалась мені, що вона постійно називається деякими невідомими дзвониками і в еerie голос говорить на телефон: «Привіт, почуєте мене?» Не слухайся до кінця, моя сестра вішала телефон кожного разу.
Я не збираю свою скаргу в першу чергу. Я думав, що фанати були захопливими, або вона була просто до чогось. Але після третьої скарги я бажав подивитися на ситуацію самому. Це не займе мене до цього. Коли я попросив моєї сестри, я дізнався, хто зателефонував і рубав її ввечері.
Я недавно купив новий телефон і дав мені молодший один мій старий. У нього була помилкова функція виклику. Це коли ви натискаємо ключ об'єму кілька разів, і сам телефон починає кільце, як якщо від незнайомого числа. Можна записувати виступ на рекордері, який, при видаленні трубки, буде звучати на іншому кінці дроту. Я зробив цей запис для задоволення, і після того, як я повністю забули про нього.
Виявилося, що її сестра часто притискала цей об'єм, телефон безневинно назвав її спиною, а потім мій голос виправдав її.
РџРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμллРμллРμР»РμР»РμллРμллРμллРμлллРμллллллллллллллРμлллллллллллллллллллРμллРμлллРμллллллллллллРμРμСЊ
Цей чоловік є справжнім майстром паркування!
Ви знаєте, що Дісней використовує однакові зображення для різних фільмів?