"Покажіть мені, як ви втратите очі?"

р.

На столі в порту сидить старий матовий морський вовк з гаком в місці однієї руки дерев'яна простетична ніжка і пов'язку на правому оці. Як юні пірати збираються навколо, вони дивляться на нього з примхливістю, один з них збирає мужність і підходи до старого капітана:

- Як ви втратили ноги?

до Над склом рома, я готовий розповісти вам цю історію. - Старі піратські відповіді.

Молодий людина приносить його ром, піратські напої він в летлі і говорить:

- Я втратив свою ногу в бою Тортуга. Там я зустрів іспанський корабель, який мій екіпаж. Я був сходженням на борт, але потім корабель сходився, мій нога потрапив в мотузки і довелося зрізати.

до Що сталося з рукою?

- Дайте мені ще одне скло рома, після чого я розповість вам.

Молода людина приніс йому ром знову і розморожувати, щоб почекати історію продовжити.

- Я втратив руки під час боротьби з Турками. Я захопив свій корабель і пішов на лоат, і там я чекав капітана Туреччини, який відрізав свою руку з величезним сабре. Я мав поставити гачок на пень, щоб отримати на моєму житті.

- Розкажіть мені, капітан, як ви втратите очі? попросила молодого моряка.

до Ух, немає, я тільки божевільна розповісти цю історію для цілої пляшки рома.

Молода людина дрочить своїм друзям, збирає гроші з них і купує пляшку ромму для старого пірата.

- Тут ще одна річ! Він каже, що він хоче, потім слухайте. Сьогодні на пікі я кладу моргу в очах, і я повністю забув, що замість одного боку я тепер маю гачок.

Веб-камера