48
Як я майже приніс свідків Єгови до інфаркту
Я успадкував дві комбіновані квартири, розташовані на одній посадці. Я отримав третій, останній на підлозі. В кінці я був удачливий, щоб мати її. У мене є весь поверх. Я не приховує.
Одну ніч, дзвіночки. Я відкрита, є три люди в релігійній сукні, які попросили мене про віру. Взагалі, на мене прийшли джигови. Я культурно ескортував їх, але в хвилину я почула бити на інші двері.
І тоді я мав блискучу ідею. Я відкрив другі двері з абсолютно небайдужим обличчям і, як би нічого не сталося, запустивши розмову з початку. Свідки були плутані, поглянуті один одному, почали лякати. Я відправляю додому і сміятися і бігти на третій двері, щоб бути готовими.
Я відчинив двері і привітав своїх незапрошення гостей на третій раз. Ви повинні бачити блідоподібні обличчя. Вся компанія з кришками і лопатями блискавки кидається вниз сходи. Останній, що я чув, був слово зло.
Просто вирішив очистити двері дружиною, але зараз є причина відкласти цю ідею. На черги постменів, резиденційних робітників та дратівливих дистриб’юторів.
Веб-камера
Прикольний жарт про нещасливий початковий барбер
Історія того, як один розумний кінь потрапив в паркувальний лот