325
Техніка NIG: як вирішити проблему будь-якої складності
Прибути на певний результатБагато людей, коли приходять до терапевта або психолога, часто описують проблеми, які вони стикаються. Або описати стан, який не підходить їм. Або емоції, які несумісні для них.
Але деякі люди можуть відразу описати те, що вони хочуть. Що відбувається?
Це питання кладе багато в повному ступеню. Люди так занурюються в проблему, що вони не хочуть, але не знають, що вони хочуть. У психології відомо, що стратегія «витратити від проблеми» неефективна порівняно з стратегією. «Прибути в певному результаті. й Не дивлячись на те, що людина збирається, намагаючись втекти з того, що не підходить йому, він залишається протягом років в одному місці.
Насправді, ви можете подивитися на будь-яку проблему з абсолютно іншого кута і подивитися, що приховано в ньому з нашого погляду, від нашої свідомості, подивіться всередині нього, приймаючи абсолютно прості кроки.
Візьміть 2 A-4 листи і кольорові олівці. Малюнок з недомінантною рукою (для лівої руки недомінантна рука є правою рукою, за правою рукою лівою рукою): внутрішній образ проблеми або завдання, яку ви хочете вирішити.
Другий лист залишається порожнім. Ознайомитися в кутку, дати ім'я "Оутсайд спостерігач".
Помістіть ці листи на відкритій площі – на підлозі.
Починайте з внутрішнім зображенням проблеми або проблемою, яку ви хочете вирішити.
Відповідь на питання:
1,1 км Як я відчуваю про це місце?
2,2 км Де я шукаю?
3. У Як ви відчуваєте себе в організмі?
Після цього перейдіть на сторінку «Пошук незнайомця». І уявіть погляд на проблему через очі іншої людини.
Як виглядає зовнішній спостерігач?
Повернутися до проблеми, послухайте власні боді і емоційні реакції.
Як виглядає проблема зараз?
Що змінилося і що залишилося таким же?
Зробіть ще один погляд на сторінку «Захист годинника».
Що можна поділитися з кимось, хто має цю проблему?
Будь-яка порада, інший погляд на неї, рекомендації для цієї людини?
Повторний крок 5 і крок 6 (здійснення між проблемою і зовнішнім спостерігачем) до тих пір, поки ви відчуваєте, що сама вправа вичерпається і ясно. Видання
Автор: Оксана Солодовникова
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: //solodovnikova.org/content/razreshenie-problemy-tehnika-nig
Але деякі люди можуть відразу описати те, що вони хочуть. Що відбувається?
Це питання кладе багато в повному ступеню. Люди так занурюються в проблему, що вони не хочуть, але не знають, що вони хочуть. У психології відомо, що стратегія «витратити від проблеми» неефективна порівняно з стратегією. «Прибути в певному результаті. й Не дивлячись на те, що людина збирається, намагаючись втекти з того, що не підходить йому, він залишається протягом років в одному місці.
Насправді, ви можете подивитися на будь-яку проблему з абсолютно іншого кута і подивитися, що приховано в ньому з нашого погляду, від нашої свідомості, подивіться всередині нього, приймаючи абсолютно прості кроки.
Візьміть 2 A-4 листи і кольорові олівці. Малюнок з недомінантною рукою (для лівої руки недомінантна рука є правою рукою, за правою рукою лівою рукою): внутрішній образ проблеми або завдання, яку ви хочете вирішити.
Другий лист залишається порожнім. Ознайомитися в кутку, дати ім'я "Оутсайд спостерігач".
Помістіть ці листи на відкритій площі – на підлозі.
Починайте з внутрішнім зображенням проблеми або проблемою, яку ви хочете вирішити.
Відповідь на питання:
1,1 км Як я відчуваю про це місце?
2,2 км Де я шукаю?
3. У Як ви відчуваєте себе в організмі?
Після цього перейдіть на сторінку «Пошук незнайомця». І уявіть погляд на проблему через очі іншої людини.
Як виглядає зовнішній спостерігач?
Повернутися до проблеми, послухайте власні боді і емоційні реакції.
Як виглядає проблема зараз?
Що змінилося і що залишилося таким же?
Зробіть ще один погляд на сторінку «Захист годинника».
Що можна поділитися з кимось, хто має цю проблему?
Будь-яка порада, інший погляд на неї, рекомендації для цієї людини?
Повторний крок 5 і крок 6 (здійснення між проблемою і зовнішнім спостерігачем) до тих пір, поки ви відчуваєте, що сама вправа вичерпається і ясно. Видання
Автор: Оксана Солодовникова
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: //solodovnikova.org/content/razreshenie-problemy-tehnika-nig
Краса - це поведінкова концепція!
Kimberly Браунлі: Самодостатня особистість - культурний міф, розлучення від реального життя