Як мама і я прийшов з оригінальним способом, щоб отримати наш маленький брат, щоб піти в ліжко

Я молодший брат. Коли він був три роки, він не може спати. Але один вечір, розчин до цієї проблеми був раптом знайдений.

Я оздоблювала свою домашню роботу після важкого дня в школі, дуже втомився, а потім мама попросила маленького хлопчика читати казки на ніч. А замість того, я вирішив розповісти йому про проблеми школи і скаржитися на нескінченну домашню роботу. Взагалі він відварився на мене, і за якусь недосвідчену причину я вирішив залити душу до мого молодшого брата - він нічого не розумію.

За 10 хвилин я почав свою історію. Я дивлюся на маленькі, очі закриті, навіть не рухаються. Я був трохи страшним спочатку, але потім я чув тихий солодкий сорті. На наступний день я спробував повторити мій метод. До мого облікового запису складнощів 8-го класу математики, дитина впала швидше.

Кілька днів після того, як я розповіли про мій секрет і запропонував їй спробувати. Очевидно, що вона не вірила мене, але вона не відмовилася від спроб. Що ви думаєте? Після п'яти хвилин скарги про високі ціни в магазинах і проблемах з громадським транспортом, дитина спокійно скидається, з носієм в подушці.

Отже, ми знайшли, нехай не самий традиційний, але найефективніший спосіб поставити молодше ліжко.

Веб-камера