Дивовижна історія про курчат і сердитися собаку

Учора я прийшов до котеджу і подивився на мого сусіда. Він має велику собаку сидячи біля свого будинку на ланцюжку, сердитися, постійно скеляючи зуби - просто хрусткий. Небезпеки не мають шанс потрапити на двір через ворота. Навіть у мене є сходження над парканом на спині будинку.

Мій сусід - сільський чоловік з невеликою фермою. Тексти пісень, а це означає: Тепер я почав піднімати паркан, хмари в небі раптом загустять, і починається справжня пухнастка. Величезна худа монстра з кулею починає кидати навколо двору, захопити всі курчат в рядку і перетягнути їх в будинок.

Спочатку я думав, що собака була паніровкою і він збирається їсти всю гру. Але після того, як всі птахи були в кенелі собаки, собака оселилася на вершині кабіни. Він здивував великий дощ, захищаючи, так як він здавалося йому, бездопоможливим «направлення». Це перший раз я бачив таку благородну тварину.

Моя дружина сусіда розповіла мені, що собака робить те ж саме щоразу дощів. Крім того, курчати мають власний курчатий кооп, але вони не встигли його запускати - собака першими курортами допомогти.

Веб-камера

Категории

Смотрите также

Новое и интересное