Пристосування омніпотенції за 15 хвилин

«Я знаю, що хочу виправити. . . ?Чоловік колись мав дивний сон. У ній він довго піднімався на чорну, майже шерсть скеля. Шлях був настільки складним, що він буквально викликав існування. Повернувшись до нас Для відмови від підйому було впадати в абіс і зникнути назавжди.

Але людина міцно сходження, знаючи, що на нього чекала велика нагорода. І він не виправдав! У верхній частині Кратор сам з'явився до нього у вигляді стовпа сліпого білого і золотистого світла. Відчуття милості і краси було таким чином, що навіть уві сні людина відчуває неймовірну легкість і спокій протягом всього тіла.

Цей стовп світла був винагородою, для того, щоб з цим світло людина могла використовувати всю силу і силу Криля, як він побажав, але тільки протягом 15 хвилин. Це був стан. Але головною умовою було те, що його бажання було б сказати голосно.

Зібрав перший крок і був здивований, щоб знайти, що стовп світла тепер переходить з ним. Почати! У 15 хвилин світло буде виходити, і з ним буде йти omnipotence. Ми повинні поспішати...

Він був відчайдушний, щоб дізнатися, що він хотів. Гроші Потужність! Надія Слава! безпечне існування для себе і близьких! Думки перетворилися в ураган. Моє серце було розщеплення бездоганно. Його руки, ноги і язика не слухали його.

«Чи приїхали!» «Я неймовірна влада зараз! Я не слухав ноги, руки і мій язик!

"Це п'ять хвилин!"У центрі великого, великого дзвінка була відчужена голос.

Чоловік був здивований, щоб знайти, що якось вийшов з полону білого і золотистого світла. Він спробував повернутися в неї, але кожен раз щось відштовхнув його. Відповідь на всі свої питання була тиша. «Для того, що я побажав за те, що може завдати шкоди мені та іншим», - сказав він. Повернули увагу на те, що у нього виникали проблеми легкості та миру. Він знову був всередині яскравого стовпа світла.

"Це десять хвилин!"І знову був той самий відбійний голос.

«Як приїхати?» відповідав чоловіка. «Залиш мене десять хвилин омнайпотенції?» Він був дійсно зламаний. Він тепер боявся того, щоб він не був відштовхований від стовпа світла знову. Моя думка повністю плутана. Все, що він коли-небудь хотів, здавалося маленьким, незначним, і буде перевернутися до пилу через деякий час.

"Одна хвилина зліва!"Недорогий голос.

Людина застібається і покривала обличчя своїми руками. Процес інтенсивного відображення раптом припинив. Чоловік знову відчував себе в стовпі світла, який виштовхнув його, коли він почав отримувати дуже збуджений і буквально погладити з хвилюванням і натягом. Він був, якби світло сказав йому розслабитися і заспокоїти. Тільки тепер зробив чоловіка усвідомлення.

"Чисті секунди!"

Тепер чоловік дійсно заспокоївся і навіть почав посміхатися. Нарешті, він зрозумів, що він дійсно хотів.

"Чисті секунди!"

«Так, тепер я знаю, що хочу!» людина сказав, і просто бажав сказати, коли він кинувся.

Він вибігається зовні і вибігається з усіма ногами. Пасери, які дивляться на нього з сюрпризом. Чоловік не помітив, що весь час під час бігу, він сказав проголосив його останню фразу “Я знаю, що хочу!”

До того часу він був вичерпаний. "Чи не вона!" він змащений, дивлячись десь далеко знайомі контури.

Уві сні з’явилася чорна вершина того ж скеля. «У мене є сходження... П'ять секунд достатньо для мене зараз!

Але сили пішов з ним, людина не міг навіть рухатися. Побачити голос.

до Де ви йдете? - Чоловік помітив фігуру старшого, з'явився буквально з землі.

«Я хочу піднятися, що скеля!» - Я знаю, що я хочу! Я можу зробити це зараз.

«Уві сні вона була просто мрія», - сказав він. І ніхто не може піднятися на цю скелю, не навіть найдосвідченіших скелелазень. Шукайте!

«Я повинен це зробити!» - сказав чоловік, який навіть не здивував появою старшика і що він знав про мрії. Тепер я маю достатню кількість секунд...

Якщо ви дійсно вважаєте, що ви можете зберігати незручність принаймні за п'ятнадцять хвилин або секунд? й

Людина не могла нічого сказати, і сумнівно дивиться на його незвичайному співрозмовнику.

«Омніпотенція не може бути обмежена в часі», - продовжується ліктя. Якщо у вас є, ви будете мати його назавжди. Після того, як ви стаєте богом, ви ніколи не повернетеся до людської форми. Тим не менш, тест омніпотенції, що ви пройшли, дійсно дорогий. Ви сказали, що ви хотіли б зараз. Що ви запитали Бога?

«У ці останні секунди, стоячи в стовпці божественного світла, я зрозумів, що більшість всіх я шкодую, що я боляче дорого і близько людей», - сказав він. Я хочу закріпити його, щоб він не був.

до Зміна минулого? – проголошено старше. Ніщо неможливе для Бога. Але ви дивитесь на результат. Що ви зателефонуєте «місцевим» уроком. Я, ви боляче людей, які ви піклуєтеся про. Але, переглянувши минуле, ситуація повторить себе. Не просто ваш урок. З точки зору омніпотенції, Ваше бажання не має сенсу – ви знову відштовхуєте від стовпа світла.

Що робити? людина попросила в повній настій.

«Щоб питати прощання від усіх, хто болить, - сказав він серйозно. Не просто запитати, але дійсно отримувати його. Чи важко, ніж піднятися на чорному скелю та ризикує життя?

1990Р. 2199Р.

Зображення ліктя зникла в повітрі, залишаючи чоловіка самостійно з думками. На горизонті ще видно силует чорної породи.

Людина, якось запам'ятовує стовп світла і почуття миру, що він був тоді. Здавалося б, що повернулося відчуття омніпотенції. Тепер, після слів старшого, він мав вибір, а скеля вже не єдиний спосіб вирішення всіх його проблем.

Автор: Дмитро Вострухов

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.b17.ru/article/pobyt_bogom_na_15_minut/