57
Що відбувається в організмі 10 годин після нанесення лаку нігтя
Ми всі знаємо, що не можна використовувати лак для нігтів занадто часто: тому нігті почнуть ослабитися і жовтіти. Але насправді цей косметичний продукт викликає набагато більше шкоди нашому здоров'ю, ніж зазвичай вважається.
Ми не будемо запитати вас, щоб зробити ваш манікюр. Веб-сайт Про негативний вплив нігтів на наше тіло розповість тільки про негативний вплив.
Що Основна небезпека для здоров'я?
Небезпека лаку – його токсичність. Деякі сучасні нігті косметичні засоби містять такі компоненти, які можуть руйнувати ваше здоров'я:
- труси (Toluene) розчинник, завдяки якому створюється гладке покриття на нігтях і пігмент. Відомий, що тонулін може впливати на центральну нервову систему і викликати репродуктивну дисфункцію. Головні болі, слабкість, слабкість, нудота - не всі наслідки використання низькоякісного лаку.
- Формальдегід (формальдегід) безбарвний газ, завдяки якому лаки зберігаються довше. У алергічних людей, які контактують з формальдегідом, дерматитом і хімічними опіками, можливі. У більш важких випадках може виникнути порушення ритму серця, напади і рак.
- Дібутил фталат (Dibutyl Phthalate) Використовується як ароматизатор. Через це небезпечного компонента можуть виникнути ендокринні порушення, гінекологічні захворювання, дихальні захворювання.
Як вибрати лак, який безпечний для здоров'я? На деяких лаках є спеціальні позначки:
- "5-Безкоштовно" розмітка означає, що влак не містить формальдегіду, його похідні смоли (формальдегідні смоли), толуїну, дібутилфтати і камфору.
- "3-Безкоштовно" Це означає, що є тільки 3 компоненти в лакі: формальдегід, дібутил фталата і толуен.
р.
Дивитися також.
10 звичок, які неприпустимо завдати шкоди здоров'ю
11 речей, які ваші нігті можуть розповісти про здоров'я
по www.adme.ru/zhizn-nauka/11-veschej-kotorye-mogut-rasskazat-nogti-o-nashem-zdorove-1423865/
15 текстових повідомлень від найперспективніших жінок світу
7 комедії для тих, хто має запашний для досконалості