Що відбувається в організмі 10 годин після нанесення лаку нігтя

Ми всі знаємо, що не можна використовувати лак для нігтів занадто часто: тому нігті почнуть ослабитися і жовтіти. Але насправді цей косметичний продукт викликає набагато більше шкоди нашому здоров'ю, ніж зазвичай вважається.

Ми не будемо запитати вас, щоб зробити ваш манікюр. Веб-сайт Про негативний вплив нігтів на наше тіло розповість тільки про негативний вплив.

Що Основна небезпека для здоров'я?

Небезпека лаку – його токсичність. Деякі сучасні нігті косметичні засоби містять такі компоненти, які можуть руйнувати ваше здоров'я:

• труси (Toluene) розчинник, завдяки якому створюється гладке покриття на нігтях і пігмент. Відомий, що тонулін може впливати на центральну нервову систему і викликати репродуктивну дисфункцію. Головні болі, слабкість, слабкість, нудота - не всі наслідки використання низькоякісного лаку.
  • Формальдегід (формальдегід) безбарвний газ, завдяки якому лаки зберігаються довше. У алергічних людей, які контактують з формальдегідом, дерматитом і хімічними опіками, можливі. У більш важких випадках може виникнути порушення ритму серця, напади і рак.
  • Дібутил фталат (Dibutyl Phthalate) Використовується як ароматизатор. Через це небезпечного компонента можуть виникнути ендокринні порушення, гінекологічні захворювання, дихальні захворювання.
Вчені провели дослідження, в якому взяли участь 24 жінки. Після 6 годин після того, як учасники пофарбували свої нігті, більшість з них витримали рівні дифенілфосфату, речовина, яка є похідною тригенілфосфату, і утворюється при обміні речовин. І 10 годин після нанесення лаку рівень дифенилфосфату в організмі всіх учасників вже 7 разів вище норми. Це сигналізація.

Як вибрати лак, який безпечний для здоров'я? На деяких лаках є спеціальні позначки:

• "5-Безкоштовно" розмітка означає, що влак не містить формальдегіду, його похідні смоли (формальдегідні смоли), толуїну, дібутилфтати і камфору.
  • "3-Безкоштовно" Це означає, що є тільки 3 компоненти в лакі: формальдегід, дібутил фталата і толуен.
Тому перед тим, як купити лак для нігтів, в першу чергу Зверніть увагу на складВаше здоров'я в руках.

р.

Дивитися також.
10 звичок, які неприпустимо завдати шкоди здоров'ю
11 речей, які ваші нігті можуть розповісти про здоров'я

по www.adme.ru/zhizn-nauka/11-veschej-kotorye-mogut-rasskazat-nogti-o-nashem-zdorove-1423865/