420
15 Історії Як Люди Реалізовані Вона Was Любов
20222297 р.
МиВеб-сайт Ми віримо в силу любові і ніколи не перестаємо надихатися своєю силою і красою.
Ми пропонуємо ознайомитися з відгуками користувачів інтернету на питання, як вони зрозуміли, що вони люблять. Виявилося, що іноді життя набагато цікавіше мелодрами!
, Україна
Дивитися також.
15 Інтернет Confessions Від Unfazed Moms
15 оповідань про те, як кожен рано чи пізно знаходить щастя
www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/15-podslushannyh-istorij-o-tom-chto-kazhdy-rano-ili-pozdno-nahodit-svoe-schaste-1495515/
МиВеб-сайт Ми віримо в силу любові і ніколи не перестаємо надихатися своєю силою і красою.
Ми пропонуємо ознайомитися з відгуками користувачів інтернету на питання, як вони зрозуміли, що вони люблять. Виявилося, що іноді життя набагато цікавіше мелодрами!
- Коли я припинив запитати себе, «Чи можу я жити з нею?» і запитав себе, «Чи можу я жити без неї?» Я розумію, що я любив її.
- А хлопець працював з розповіли історію: один день вона і дівчина пішли в ресторан, і вона їла великий, великий бургер, змив її з пивом, а потім замовив ще одну. Це, нарешті, застряло його, і скоро вони одружилися.
- Коли я почав знайомства моєї першої подруги, я попросив мене, як знати, якщо це було любов. Він відповів: "Ви будете знати, коли ви вже не можете уявити своє життя без цієї людини, і ідея про те, щоб витрачати решту вашого життя з ним буде здаватися спокусою, не страшним. й
- Коли ви подивитеся його в око і ви думаєте, "Так, я хочу, щоб він мав дітей, і я хочу провести щоденні вихідні разом. й
, Україна
- вона була першою дівчиною, яку я дійсно пропустив, коли ми не разом. Тоді я зрозумів, що я хотів бути з нею назавжди. Про рік пізніше, я зрозумів, що нічого не змінилося, і що коли я запросив її бути дружиною.
- Проживаю близько 40 років. За останні 10 років, в той час як він живий, Я дивився їх чат до 7 ранку про все. Вони просто поділилися своїми думками і запам'ятовують щось, тримаючи руки. Він приніс свої шоколадні цукерки, морозиво і квіти, і вона розповіла йому щодня, скільки вона кохала його. Любов знаходиться в маленьких речах, і тепер мені сниться переживати те ж саме.
- Я одружився протягом 10 років і я знаю, як показати нашу любов. Побачити. З повагою Компромез. Прийміть свої помилки, ніколи не втратите повагу. Якщо вам не подобається, то посміхатися на обличчі. Є речі, які інші особи не здатні робити. Побачити. З повагою Компромез.
- Одного разу дівчина і я пішов на кафе, щоб відсвяткувати її День народження. Я не хотів цього місця, але вона була радою. Я не люблю їжу та напої, вона любила її. Не схожа на атмосферу місця - вона захопила кожну деталь. Але кожен другий з цієї ночі я був дуже щасливим, тому що вона була щасливою. Вона була щасливою, і я насолоджуюся нею багато. Я люблю її дуже багато і тільки стати щасливим, коли вона щаслива.
- Любов не хімія, ні фізика. Любов - це радість, коли ви робите щось для іншої людини.
- Я знав, що я любила свою подругу, до того, як я зміг «офіційно» розповісти її, що я хотів бути з нею. Хоча це говорить, що любов приходить з часом і досвідом, я знаю, що я люблю його. А потім я знову побачила і знову. До наступного ранку я проживаю. Як я боївся я пізно. й
- Дружина сказала, що її слова «Я згоден» в реєстрі було найкращим рішенням її життя. Ми одружилися 8 років. Тексти пісень, а це означає: І це найкращий я коли-небудь чув.
- Моя історія батьків: сусід Дад запропонував познайомитись з однією жінкою з її роботи. Зустрілися один раз і картопля на кухні. На черговій зустрічі батько допоміг мамі упакувати, взяв її до свого дому, запровадив її батькам з словами: «Я, це моя дружина!» Його мати боявся його визначення, але не залишався. Разом 22 років, зізнайтесь один одному в любові і поцілунку кожного хвилини. Дад каже, що він знав з першого друга, що його матір був полусердним.
- Мій чоловік керує, щоб зробити день красивим, просто його присутність. І коли він не навколо, він відчуває себе, як час зупинився. І я розумію, що ніхто не може дати мені такий догляд і зробити мене щасливіше.
- Коли ви плануєте зустрітися, отримайте текст або відповідайте телефон, і метелики не лякаються в животі; коли ваша поведінка не ідеально підходить протягом тривалого часу, і ви бачите свої недоліки і дозвольте бачити ваші; коли ви подолите багато незгодних разом і не занурте в них час і час знову; коли секс не продув дах, як це використовується, і навіть так, він все ще найважливіша людина на Землі. Ви можете зробити трохи задоволення. Місце кінематографічної романтики приймала комфорт, стабільність і впевненість, що з'явилася поруч з цією людиною. Я щасливий! Спасибі, мій любов.
- Я знала, коли я прокинувся в один ранок, і він був гаслом в спині голови. Це добре. й
Дивитися також.
15 Інтернет Confessions Від Unfazed Moms
15 оповідань про те, як кожен рано чи пізно знаходить щастя
www.adme.ru/svoboda-narodnoe-tvorchestvo/15-podslushannyh-istorij-o-tom-chto-kazhdy-rano-ili-pozdno-nahodit-svoe-schaste-1495515/
15 фільми про те, як вийти з дружбу в романтичних відносинах
5 причин, чому не варто ігнорувати зовнішній вигляд сірого волосся