425
Як підняти чоловіка: інструкція для жінок і не тільки
Свобода починається з самопідготовки.Жінки патологічні. Вони постійно скаржаться на те, що немає людей навколо. Жінки хороші. Вони піднімають сина, як дівчата. Результат логічний.
Я висловлюю думки про це.
Один.
виховання хлопчика слід обробити батьком. З народження. Ваше народження, не народження сина.
Освіта в сім'ї не є моральною освітою. Хлопець копіює візерунок своєї батьківської поведінки, не його слів.
Ви хочете, щоб ваш син був вашим чоловіком?
Два.
Що я маю на увазі термін "люда"? Це досить домашня концепція. Чоловік повинен бути міцним. Що означає? Взяти рішення та приймати відповідальність за рішення.
Питання для батьків, які навчаються приймати рішення та приймати відповідальність за них?
Три.
Здійснення рішень і прийняття відповідальності є двома сторонами тієї ж монети. Свобода з одного боку. Обмеження свободи з іншим.
Приклад:
Чоловік приймає рішення, але жінка несе відповідальність за них. Це не людина, син мама. Людина.
Чоловік не приймає рішень, але відповідальний за них. Не чоловік. Це каблук. Людина.
Четверта.
Свобода починається з самопідготовки.
«Східний донор, який говорить: «Кели пити воду вперше, тому що вони не мають рук». Чоловіки п'ють другий, тому що вони не терплять. Жінки останнього пити. й
Моя батьківська схема відрізняється. «Кращий для моєї матері. Бо вона дівчина. Тоді кішка, бо він безпорадний і залежний від нас. А потім ви і мене. Ми люди.
П'ять.
В якому віці дитина стає чоловіком?
З того моменту я зрозумів себе як людину. Психологи знають, що вік. Три роки. Я, мама. Три роки.
З цього віку, який потрібно постійно вдягати в сина – “Ви людина!”
З цього віку потрібно навчити його нормальним чоловічим словом «добрий!»
На жаль, це слово стало в психологічному середовищі як свого роду клопотання – “добрий”. Багато психологів пов'язують з нейротичними реакціями.
Алас, але це те, що багато «ваг і не піклується!» призводять до розвитку соціопатічної особистості. Шукайте вас і ви побачите багато чоловіків, які не можуть змусити себе до будь-якої дії.
Чоловік повинен. Увімкнути. Подолати себе. Дізнайтеся, щоб бути неправильним. Щоб бути ніжним. Щоб бути ірде. Будьте різними. Ви можете відповісти на ваші слова. Чоловік повинен бути в змозі.
Шість.
Необхідно негайно лікувати дитину від моменту народження чоловіка. Коли дитина кричить в руках - досить породити його і поговорити з ним - "А ти чоловік?" Що ви хочете?
Ви розумієте, що в цей момент ви не даєте йому монтаж, але самі? Чи лікуєте його як рівний і дорослий? Я. Дитина повинна лікуватися як дорослим. Це не означає, що ви не повинні грати з ним, не пробачте своїх помилок, не не завадили йому, не посміхатися на нього.
Сьомий.
Дитина може бути неправильною. Він досліджує світ навколо нього і досліджує її межі. Чи знаєте ви, чому чоловіки люблять дітей? Тому що чоловіки просувають кордони світу. Чоловік повинен бути тривожним. Він рушійної сили людства. Жінка є силою збереження, якщо що-небудь.
Ви не можете покарати дитину на помилки. Вони потребують фіксації. Хім. Сама. Незалежно. Але за допомогою вашої допомоги і інструкцій.
Ілюструвати все це:
Я одружився кілька років тому.
І мав я музин. Я не змусив його. Що слід назвати його? Він був сім років.
З початку я взяв позицію альфа-чоловічого в пачці. Я окреслюв межі поведінки:
- Ваш номер - Ваш номер. У вас є бос, ви очищаєте власний будинок, ви мене з собою.
- Мама дівчина. Чим більше ми допомагаємо їй, тим більше вона задоволена і тим менше вона вирощує.
до Ви закрутили, відповіли мене.
до Ви можете зробити це самостійно.
- Ви є захисником сім'ї.
- І пам'ятайте. Ми разом.
до Чи є проблема? Потім відбувається її розчин.
Спочатку захопив мене. Я знаю чому. Мій улюблений тато був просто навколо. Припустимо, деякі дивний хлопець.
В першу чергу ми похилимо один одному. Два чоловіків в пачці. Слабкий контакт.
Ми змагаємось один одному. І ми ще змагаємось. Приз - посмішка від мами. Не просто посмішка. Більше hugs/kisses. З тих пір найважче покарання за нього мій вирок:
- Мама буде дуже згасати.
Я мав сцену з мамою один раз. Я бачу. вона своєрідна гарнітура.
Ви бачите, що відбувається, коли ви боляче вашої матері?
Поставте коту. кішка - найкращий інструмент для розвитку кінетики у хлопчика. І кінетика є основою сексуальності. фраза: рѕрѕсѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‹с... Залізо котів сприяє розвитку прасування / прасування жінок в майбутньому.
- Делеш! Чистий Я їздив на велосипеді?
- Ви вирішуєте чоловіка.
- Я хлопчика. . й
до Тоді ви не можете! Чоловіки можуть і хлопчики не можуть.
Відхилений шифон. За 5 хвилин:
- Делеш! Я збираюся на велосипеді!
Зайдіть його. Про нас
до Чи можете ви допомогти мені отримати велосипед?
до Це легко. Чи можете ви допомогти мені здійснити?
Я!
Приходьте!
Або, наприклад:
Міша! Завтра ми йдемо на кіно, потім стріляти в діапазоні зйомки. Ви з нами?
до Який фільм?
- Для дорослих. Брестська фортеця називається.
Чи можете ви стріляти спочатку, а потім ви піти в кіно і я піти додому?
-Надія. Перший фільм. Потім стріляти. Це моє рішення. Я заряджу.
Ліворуч думати. Зареєструватися
- Я погоджуюсь.
І ми називаємо його Дядько Миша.
Я. Інколи. Тоді уроки не закінчуються, після чого кошти, надані на сніданок, будуть проводитися на автомобілях. Він принесе два. Цей мобільний телефон буде забутий в домашніх умовах. Це футбол. Він має право на помилки. Це також обов'язок виправити ці помилки. Він буде рости, і буде більше помилок. І відповідальність збільшиться, звичайно.
Що про власний батько? Нормально. Ніч з п'ятниці в понеділок, дупа Міша відвідає батька. Він живе з сестрою три роки. Що ж ми говоримо з батьками про освіту.
Резюме.
У нас є людина, що росте в домашніх умовах. Він 10. Я зателефоную йому, "Маш, зробіть яйце для мами на обід!" Я ще зайнятий!
А ти? У вас є людина, що росте в домашніх умовах?Видання
Автор: Олексій Івакін
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8
Я висловлюю думки про це.
Один.
виховання хлопчика слід обробити батьком. З народження. Ваше народження, не народження сина.
Освіта в сім'ї не є моральною освітою. Хлопець копіює візерунок своєї батьківської поведінки, не його слів.
Ви хочете, щоб ваш син був вашим чоловіком?
Два.
Що я маю на увазі термін "люда"? Це досить домашня концепція. Чоловік повинен бути міцним. Що означає? Взяти рішення та приймати відповідальність за рішення.
Питання для батьків, які навчаються приймати рішення та приймати відповідальність за них?
Три.
Здійснення рішень і прийняття відповідальності є двома сторонами тієї ж монети. Свобода з одного боку. Обмеження свободи з іншим.
Приклад:
Чоловік приймає рішення, але жінка несе відповідальність за них. Це не людина, син мама. Людина.
Чоловік не приймає рішень, але відповідальний за них. Не чоловік. Це каблук. Людина.
Четверта.
Свобода починається з самопідготовки.
«Східний донор, який говорить: «Кели пити воду вперше, тому що вони не мають рук». Чоловіки п'ють другий, тому що вони не терплять. Жінки останнього пити. й
Моя батьківська схема відрізняється. «Кращий для моєї матері. Бо вона дівчина. Тоді кішка, бо він безпорадний і залежний від нас. А потім ви і мене. Ми люди.
П'ять.
В якому віці дитина стає чоловіком?
З того моменту я зрозумів себе як людину. Психологи знають, що вік. Три роки. Я, мама. Три роки.
З цього віку, який потрібно постійно вдягати в сина – “Ви людина!”
З цього віку потрібно навчити його нормальним чоловічим словом «добрий!»
На жаль, це слово стало в психологічному середовищі як свого роду клопотання – “добрий”. Багато психологів пов'язують з нейротичними реакціями.
Алас, але це те, що багато «ваг і не піклується!» призводять до розвитку соціопатічної особистості. Шукайте вас і ви побачите багато чоловіків, які не можуть змусити себе до будь-якої дії.
Чоловік повинен. Увімкнути. Подолати себе. Дізнайтеся, щоб бути неправильним. Щоб бути ніжним. Щоб бути ірде. Будьте різними. Ви можете відповісти на ваші слова. Чоловік повинен бути в змозі.
Шість.
Необхідно негайно лікувати дитину від моменту народження чоловіка. Коли дитина кричить в руках - досить породити його і поговорити з ним - "А ти чоловік?" Що ви хочете?
Ви розумієте, що в цей момент ви не даєте йому монтаж, але самі? Чи лікуєте його як рівний і дорослий? Я. Дитина повинна лікуватися як дорослим. Це не означає, що ви не повинні грати з ним, не пробачте своїх помилок, не не завадили йому, не посміхатися на нього.
Сьомий.
Дитина може бути неправильною. Він досліджує світ навколо нього і досліджує її межі. Чи знаєте ви, чому чоловіки люблять дітей? Тому що чоловіки просувають кордони світу. Чоловік повинен бути тривожним. Він рушійної сили людства. Жінка є силою збереження, якщо що-небудь.
Ви не можете покарати дитину на помилки. Вони потребують фіксації. Хім. Сама. Незалежно. Але за допомогою вашої допомоги і інструкцій.
Ілюструвати все це:
Я одружився кілька років тому.
І мав я музин. Я не змусив його. Що слід назвати його? Він був сім років.
З початку я взяв позицію альфа-чоловічого в пачці. Я окреслюв межі поведінки:
- Ваш номер - Ваш номер. У вас є бос, ви очищаєте власний будинок, ви мене з собою.
- Мама дівчина. Чим більше ми допомагаємо їй, тим більше вона задоволена і тим менше вона вирощує.
до Ви закрутили, відповіли мене.
до Ви можете зробити це самостійно.
- Ви є захисником сім'ї.
- І пам'ятайте. Ми разом.
до Чи є проблема? Потім відбувається її розчин.
Спочатку захопив мене. Я знаю чому. Мій улюблений тато був просто навколо. Припустимо, деякі дивний хлопець.
В першу чергу ми похилимо один одному. Два чоловіків в пачці. Слабкий контакт.
Ми змагаємось один одному. І ми ще змагаємось. Приз - посмішка від мами. Не просто посмішка. Більше hugs/kisses. З тих пір найважче покарання за нього мій вирок:
- Мама буде дуже згасати.
Я мав сцену з мамою один раз. Я бачу. вона своєрідна гарнітура.
Ви бачите, що відбувається, коли ви боляче вашої матері?
Поставте коту. кішка - найкращий інструмент для розвитку кінетики у хлопчика. І кінетика є основою сексуальності. фраза: рѕрѕсѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚сѓс‚с‹с... Залізо котів сприяє розвитку прасування / прасування жінок в майбутньому.
- Делеш! Чистий Я їздив на велосипеді?
- Ви вирішуєте чоловіка.
- Я хлопчика. . й
до Тоді ви не можете! Чоловіки можуть і хлопчики не можуть.
Відхилений шифон. За 5 хвилин:
- Делеш! Я збираюся на велосипеді!
Зайдіть його. Про нас
до Чи можете ви допомогти мені отримати велосипед?
до Це легко. Чи можете ви допомогти мені здійснити?
Я!
Приходьте!
Або, наприклад:
Міша! Завтра ми йдемо на кіно, потім стріляти в діапазоні зйомки. Ви з нами?
до Який фільм?
- Для дорослих. Брестська фортеця називається.
Чи можете ви стріляти спочатку, а потім ви піти в кіно і я піти додому?
-Надія. Перший фільм. Потім стріляти. Це моє рішення. Я заряджу.
Ліворуч думати. Зареєструватися
- Я погоджуюсь.
І ми називаємо його Дядько Миша.
Я. Інколи. Тоді уроки не закінчуються, після чого кошти, надані на сніданок, будуть проводитися на автомобілях. Він принесе два. Цей мобільний телефон буде забутий в домашніх умовах. Це футбол. Він має право на помилки. Це також обов'язок виправити ці помилки. Він буде рости, і буде більше помилок. І відповідальність збільшиться, звичайно.
Що про власний батько? Нормально. Ніч з п'ятниці в понеділок, дупа Міша відвідає батька. Він живе з сестрою три роки. Що ж ми говоримо з батьками про освіту.
Резюме.
У нас є людина, що росте в домашніх умовах. Він 10. Я зателефоную йому, "Маш, зробіть яйце для мами на обід!" Я ще зайнятий!
А ти? У вас є людина, що росте в домашніх умовах?Видання
Автор: Олексій Івакін
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8