Тоніно Гурра: 8 казок для дорослих

Нефектальні історії Тоніно ГуерраТоніно ГурраПисьменник, поет і сценарист для багатьох фільмів Фелліні, Антоніоні, Тарковського та інших видатних режисерів був людиною, яка перетворила своє життя в мистецтво.

Наприклад, один з перших подарунків він зробив до своєї майбутньої дружини Елеонора Яблочкіна (Лор, як він назвав її), був птахом клітки, який він почав заповнювати любовними повідомленнями в італійці.

«Лаура зняла ноти і спробувала читати те, що я написав. З цими нотами почали вивчення італійської мови. й

Він ніколи не дав банальних дарів на всіх: він може дати древній шаді, Етррусканський бісер, древнього венеціанського скла, але найчастіше - вірші.
Здавалося б, робити це кожну хвилину. Після того, як він, не тільки багато сценаріїв, віршів і оповідань залишилися, але й оповідання, «сказки для дорослих». Здавалося б, немає нічого фантастичного, і в той же час їх сюжети здаються дивним, таємничим і мудрим, як реальні казки.Тоніно Гурра - він ніколи не зробив своїх оповідань.

Очікується.Він був таким, щоб він не залишав будинку і сидить на двері, щоб захопити її, як тільки вона обурила дверцят і сказав, що вона любила його. У мене було одне питання: «Чи любиш мене? й
Але вона не дзвонила, і він отримав. Одного разу, хто тихо збив на двері, і він залягав, щоб приховати за шафу. й

Шахрайська вечіркаАнглійська і російська зустрічалася в Капрі, вони мали короткий, але дроблення ваффрі. Після цього англійський лівий для Лондона, і російський повернувся до його нескінченних пояснень. Вони вирішили продовжити свою любов, граючи шахи від дистанції. З часів того часу лист прийшов з Росії з іншим рухом, а з часів часу лист прийшов до Росії з фігурами з Лондона. У Румунії готуються відзначити три дітей. І російський одружений щасливо.

Шахі гра тривав двадцять років. Один лист кожні п'ять або шість місяців. До одного дня англійськець отримав літеру з конем, щоб несвідомо, що він не царював Королеву. А англійський вчинив, що цей рух був здійснений іншою особою, щоб повідомити про смерть своєї коханої. . й

ІлюзіяОдин російський балерина, який був 70-річний і танцював в школах, колись завоював дуже молодий чоловік з її високими і ще стрункими фігурами. І пішов він.
Тоді вона кинулася до будинку, щоб він не міг зловити її. І збуджена, дихаючи сильно, закрита в квартирі. Молода дочка запитала, що сталося з нею.
"Подивний сюжет", "стара мама відповів. - Молодий чоловік пішов мені. Я не хочу, щоб побачити мій обличчя і бути розчарований своїм віком. Виглядаєте вікно, він впаде туди?
Дочка прийшла до вікна і побачила старим чоловіком.

Три пластини.Він помітив, що його дружину обдурили на нього, розповів йому, щоб покривати столик трьома побутовими приладами.
І вони відчували своє життя їсти, починаючи на третій порожній пластині перед ними.

Сценарій за 10 секундTonino Guerra колись ставить, що він буде писати реальний сценарій - зі скручуванням, розробкою і героями - всього 10 секунд. Жінка сидить перед телевізором, який транслює запуск космічних апаратів. Коли починається відлік — 10, 9, 8, 7, 6 ... — вона запускає дайвінг номер телефону. Слово "старт" з'єднує його. І вона говорить тільки одне вирок: "Хто пішов."

« » » » » » » » » » » » » » » Я ніколи не зробив. Щоб дізнатися більше про мої оточення, я прочитав чотири або п'ять газет щодня. Наприклад, я нещодавно читав у газеті, як тиф, який тільки був випущений з тюрми після чотирьох років в тюрмі, повернув додому, і перше, що він був відкритий клітка з канаром і випустити його. Ці людські випадки дивляться мене, я ріжу і вставити історії, які я хотів би у великі блокноти. й

ВідеоОдного разу він стояв на трамвайці і раптом відчував когось, що тягне руки. Молодий солдат подарував своє місце як старик. Він був втілений і сісти вниз: це сталося з ним вперше. Повернувшись до вікна, за яким нічого не можна побачити, але темрява ночі, він раптом відчував вагу своїх років. З цієї ночі він заблокував себе в чотири стіни, але вони не можуть містити його довге. Одного ранку отримав лист з далекого міста.

Коли він відкрив його, він знайшов картину старої голої жінки. Немає підпису або пояснення. Він кладав на окуляри і знайшов знайомі риси в його зморщеному обличчі: вона була єдиною жінкою, яка по-справжньому любила в житті. Знаючи геносильність своєї коханої, він відразу зрозумів значення її повідомлення.
Жінка, що заперечує своїх страждань, не соромно показати його старе тіло, щоб він був переконаний, що почуття були сильнішими, ніж м'якоть.

Тепловий годинникОдин поганий арабський торговець мав тільки один тривожний годинник для продажу, який він відображається на його пилососі. Він помітив, що стара жінка зацікавила своїм тривожним годинником на добу. Він був Бедуїн одного з тих племен, які перенесли з вітром.
"Ви хочете купити його?" запитав її один раз.
«Що це?»
"У трохи." Але я не знаю, якщо я продаю його. Якщо він зникне, я більше не буду працювати. й
«Чому ви поставили його на продаж?
«Зроби це дає мені відчуття життя. Що потрібно? Чи не ви бачите, що він не має стріл? ?
«Чи не лікуємо?
Так, купець налаштував свій годинник сигналізації і почув синорусний металевий удар. Стара жінка закрив її очі і думала, що в темряві ночі вона може здатися, ніби хтось інший серце ставиться до неї.

«Я повинен жити, де слова можуть перетворюватися в листя, гойдалки в вітрі або вкрасти кольори хмар. За нашими бесідами слід змінити настрій сезону, лунки пейзажів, де вони відбуваються. Не вірно, що слова неафіловані шумами і тишами, які побачили їх народження. В іншому випадку, коли дощ або коли сонце заливається на нашому язику. . . ?

Вона любила багато.Вона любила багато в житті, але коли вона була старою, вона нічого не була. І все ж вона не дала надії зустріти щось рідне на цій землі.
Нарешті, після того, як любив собор в Ассі, переїхав до цього міста. На зимових ночей, в заливці дощу, вона виходила з парасолькою зовні, тільки не залишити її вихованця самостійно, плетені жахливими спалахами блискавки.
З настанням весни, будучи вранці і ввечері, стара леді піклується про прасування сухих, теплих каменів. Він був тихим, невимушеним любов'ю, який тривав до смерті. Видання

@ Тоніно Гурра

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //izbrannoe.com/news/iskusstvo/8-skazok-dlya-vzroslykh-tonino-guerra/