Витрата електроенергії в режимі очікування побутової техніки

Ви отримуєте зарядний пристрій з телефону? Або «завантаження повітря»? Я досить втомлювала репрокси в домашніх умовах, що споживання електроенергії в режимі очікування витрачає нас на половину електрики. Завдяки «повітряним» електропостачанню та електропостачанню, включеному в розетку, але фактично вимкнено комп’ютер, прийшла енергетична криза. Якщо це правда, покаже найпростіший «інвестиційний експеримент» з ватметром.

Скільки електроенергії використовує відключений зарядний пристрій?Ви можете дізнатися, скільки електроенергії смартфон заряджає за допомогою найдешевших мережевих ватметрів за $8.

Поставте ватметр в розетку, з'єднайте пристрій і подивіться на цифри на задньому щиті.

Пристрій не відповідав на будь-який сучасний зарядний пристрій від мого домашнього арсеналу – смартфон, iPod, планшет. По суті, дроби ват все ще використовуються, як я читаю, роммінг через тему. Але за рік працює близько 1 кВт з декількома зарядами, підключеними цілодобово.

Підключення до мережевої зарядки з світлодіодними індикаторами може зайняти трохи більше, але ватметр не записує цього.

Пристрій почав реагувати при підключенні 5 зарядних пристроїв до шнура розширення – 0,3 Вт. Суддя було зроблено, і поки я був відремонтований для пожежної безпеки.

Які прилади дійсно смоктати енергію в режимі очікування?Зарядники на трансформаторах дійсно споживають електроенергію. Але в повсякденному житті такі джерела живлення не часто зустрічаються, і навряд чи хтось подумав про те, щоб залишити їх в розетці. Я думаю, що зарядка для автомобільної батареї, живлення світлодіодної стрічки, живлення від ноутбука та зарядного пристрою для батарей AAA. Сучасні легкі трансформатори зарядки в їх конструкції не мають.

Але комп'ютер взяв з мережі 1.3 Вт, монітор 23 " 0.8 Вт. мікрохвильова піч в режимі очікування їсть стільки, скільки 1,6 Вт на світлий годинник, що я все ще не налаштовую (і після його вимірювання, я все ще відключив його від мережі...).

Ми не зберігаємо телевізори, пристрої з дистанційним керуванням або так званим «софтом» стартом не слабко їсти. Плюс, ці дратівливі світлодіоди всюди, що потрібно енергії, теж.

Multi-cooker в режимі очікування споживає 1,4 Вт, газовий двоконтурний котел - 2 Вт.

Витрата електроенергії в режимі очікування в чайнику, тостері і настільній лампі є нульовим, а холодильник не бачить ніякого сенсу для перевірки, незалежно від того, скільки ви "в'яте" - ви не будете кудись.

Чому пристрої відключення від мережі?Якщо енергоспоживання побутової техніки сканує, то чому час відходи відключають їх? Я вже говорив про дратівливі лампочки, і це перша причина для мене, щоб отримати все, що світиться з розетки. Друга причина є електромагнітним випромінюванням, навколо якого є так багато спекуляції і міф. "Фольга" не варто зношувати, але якщо без вентилятора просто відключіть прилади від мережі, коли вони не потрібні, можна принаймні з чіткою совістю сказати - все це можливо. Третя причина полягає в тому, що зарядні пристрої та джерела живлення значно частіше за все, якщо допускається висить в гніздах.

Як зменшити споживання енергії
  • Вимкніть вогні, коли ви залишаєте приміщення.
  • Оскільки праска є найвпливовим винахідником в господарстві, збираючи кілька наборів льону можна зменшити кількість опалювальних пристроїв «з нуля». Поверніть мережу через кілька хвилин до завершення прасування.
  • пральна машина добре промивається вже на 60 градусів, використовують режим 90 градусів якомога менше.
  • У електричному чайнику точно стільки чашок, як вам потрібно, немає сенсу відварити 1,7 літрів на 2 склянки чаю.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //ehome.ironws.com/tekhnika/raskhod-ehlektroehnergii-v-rezhime-ozhidaniya/