231
Перший раз я коли-небудь п'яний.
Моя друзі запрошувала мене в дискотеку. Я спробував алкоголь вперше і з звички я отримав так п'яний, що я буквально не тримав на ногах. Я був підібраний другом, який зробив мене прямо до моєї квартири, відкрив двері, і ретельно розміщував мене біля стіни в передпокої, а потім зліва, щоб уникнути розмови з батьками.
Трохи недбалий, я зрозумів, що я хотів спати і їсти. Але спочатку є. Якось я знайшов міцність, щоб піти на кухню, щоб зробити себе принаймні бутербродом. На кухні вона захопила, відрізала шматки хліба, зняла вершкове масло і ковбасу. Але в той момент прагнення до сну все ж перехопити голод і я ледве кинувся до ліжка, де я згорнувся без роздягання.
На наступний ранок, звичайно, я відчував себе погано. Я прогулявся на кухні на бокових ніжках, де мама зустрілася з собою з дуже насиченим виразом. A dumb сцена... Кілька хвилин після того, як мій мама нарешті сказав, вказуючи її пальця десь на столі.
до Не забудьте закінчити сендвіч!
Я шукав на столі і там... Є масло на її краю, і товста частина ковбаси буде стругана зверху...
Веб-камера