320
6 Залізні правила володіння англійською мовою, що кожен повинен знати
Anthropologist Kate Fosss є істинна англійська жінка. У книзі «Спостерігання англійської мови». «Приховані правила поведінки» охарактеризувала англійське суспільство зсередини.
Веб-сайт Списує правила, які мешканці Альбіона дотримуються. Можливо, слід взяти замітку.
Русь апології
Ката провела смішний експеримент: вона випадково побігла в пасерах-побаченні, якщо вони бажали. У більшості випадків почула апологію.
Британський, в будь-якому випадковому контакті, скажімо "соррі", навіть якщо вони не були Це не означає, що вони самі поганяють в ситуації. Їх апологія – це рефлекс, що піднялася в дитинстві.
Британський апологізм для будь-якого порушення миру когось: "Я шкодую, це місце безкоштовно?", "Я бачу, але я думаю, що ти сидів на мій клоак." Вони заслужили репутацію найбільш полоіту в світі.
Будь-яка англійська черга десь - це навіть ряд людей, які охороняють відстань. Якщо раптом хтось намагається піднятися без черг, британський не помітить його, але тільки значно підняти брови або обрізати їх плечима. "Не робити сцени" є одним з залізних правил Англії. Людина вже приниження себе: так, він врятував кілька хвилин, але втратив свою самооцінку?
Англійська лікує себе і свої успіхи з м'яким залізом. Їх дипломи, як правило, повісити десь на стіні туалету, і навчаються з дитинства «не бути занадто серйозним» з собою. Людина з великим задумом, яка любить говорити про власні досягнення, ризики, які не позбавлені
Британський не втомить співрозмовника своєю особою. А замість того, щоб зацікавити його у списку, вони будуть чекати, щоб показати їм справжній інтерес.
Англійська не менш амбітний, ніж інші народи, але вважає, що вона сором'язлива, щоб похвалитися і бути важливою. Не прийнято продемонструвати свій статус: ні одяг, ні бренд автомобіля не повинен показати, що ви є чудовими в щось.
Англійська строго поважає право на конфіденційність. «Ми не липаємо наших носів в інших справах людей», - сказав він. Не варто запитати англійських питань про свою роботу, сімейний статус або кількість дітей, якщо він є першим, щоб розповісти про це: це так і неприпустимо, як мова йде про гроші і зарплати.
Погода Руле
Що ми говоримо про? Англійська опанувала мистецтво маленької розмови – короткі розмови з нейтральними темами. І ці бесіди не є однією з формальних нецензійних, але поширеною формою демонстрації доброї волі. Ви не повинні мовчати, коли ви перебуваєте в ліфті з вашим сусідом. Чому ви не можете сказати кілька слів про погоду?
Незважаючи на те, що британський скромний, вони душять своїх співрозмовників з компліментами вправо і ліворуч. Для них це зовсім не плащий, але простий полоінт. Справжня англійська ввічливість.
Перегляд англійської мови: приховані правила англійської поведінки
Дивитися також.
16 кращих причин любові Австралії з афарі
У Італії жінки нададуть виплату за критичні дні
Як купити квиток на літак в 12 кращих авіакомпаній в світі
www.adme.ru/svoboda-puteshestviya/10-mirovyh-aviakompanij-v-kotoryh-styuardessy-svodyat-s-uma-svoej-krasotoj-1493515/
14 способів швидко видалити плями, якщо немає плям на руці
15 малюнків художника, яка пояснює наше життя в котах