320
10 доказів, що королівська сім'я має велике почуття гумору
Королівська сім'я Windsor багато пов'язана з стандартною англійською жорсткістю. Насправді, як і всі люди, люди синього крову не побоюються, щоб зробити задоволення своїх близьких і добрим сміх.
У цій статті. Веб-сайт Зібрав гострі висловлювання членів царської сім'ї, що доведено, що гумор не відчужливий до них.
1,1 км До пологів Ката Середтона Королева Єлизавета жартувала:
доб.
2,2 км Коли Kate Middleton запитав, чому вони були пізно, вона відповів:
«Віллям мав довгий стрижень. й
3. У Після народження першого онука князь Карл запитав, якщо він був щасливий, щоб нарешті стати дідом. Принц відповів:
р.
4. У На кулінарних здібностях дружини князь Вільям розповів:
Кувні котирування можуть бути описані як «о, я так худий».
5. Умань Князь Чарльз мав привітати красуню королеви Англії, і ось що він почався з:
Мій батько навчив мене, якщо я коли-небудь зустрічаю жінку в сукні, як ваш, я повинен дивитися її в очі.
6. Жнівень У 2012 році Лондонський Марафон, Принц Гаррі пообіцяв, що Вільям і Кате буде курсувати марафон наступного року. При запиті в 2013 році, де був брат і дружина, Гаррі відповів:
7. Про нас Ось що Prince Philip думає про етикет:
«Якщо людина відкриває двері автомобіля перед дружиною, він має або новий автомобіль або нову дружину. й
8. У Він відповів:
Р
9. Навігація До поїздки в Америку, Принц Гаррі сказав:
Я дуже хвилюю, що американські діти, особливо ті, хто коли-небудь був Діснейленд, не вірю, що я князь. Так що в цей час я збираюся покласти на коронку, ковпачок і ці довгі туфлі.
10. На прийомі в Університеті Австралії королеви Єлизавети і її чоловік, князь Філіп були введені в пара, пан і доктор Робінсон. Чоловік помітив, що його дружина була кандидатом, і що її особистість було більш важливим, ніж його. До якого князь Філіп відповів:
Ой тебе! Наша родина має однакову проблему. й
Фото на рексуму попереднього перегляду
Марікер, геломагін, firstforwomen
Дивитися також.
Саме тому королева Англії завжди носить сумку.
Чому британська королівська сім'я не використовує своє ім'я
www.adme.ru/svoboda-kultura/pochemu-britanskaya-korolevskaya-semya-ne-polzuetsya-svoej-familiej-1438065/
8 законів, які Британська Королева може порушувати
14 способів швидко видалити плями, якщо немає плям на руці