308
8 законів, які Британська Королева може порушувати
р.
Абсолютна монархія - це те, що минуле, але Королева Великобританії має безліч привілеїв. Серед них право ігнорувати закони, які всі смертники зобов’язані дотримуватися.
Веб-сайт 8 законів і правил, які Elizabeth II можуть порушувати без будь-яких наслідків.
Використання прізвища
У минулому члени царської сім'ї не мають права на прізвища, вони використовували лише іменні імена та династи, до яких вони належать. Продовжуємо до 1917 року, коли дід Єлизавети II, король Георг V, зробив Віндзор офіційне ім'я британської королівської родини. Але навіть зараз Королева і її близькі родичі не використовують їх прізвище - вони просто не потрібні.
Наявність паспорта
Британський паспорт не більше останнього імені. Відсутність найважливішого документа не перешкоджає королеви від проведення бюрократичних формальностей і вільно рухаючись по всьому світу. Уповноважений монарх просто не може мати цей документ, оскільки не можна випустити паспорт до себе, адже в Великобританії він видається в ім'я її величності. І перехрестити кордон, достатньо для Єлизавети II представить будь-який рахунок, на якому її портрет друкується.
Ліцензія на привід
Ще один документ, який може обійтися без права водія. Єлизавета II не забороняється водити автомобіль без будь-яких документів, але вона все ще має ліцензію – ми навіть знайшли свої фотографії. Вони були видані в майбутній королева, потім Принцеса Єлизавета, в 1945 році, коли вона подається в механіку і амбулаторію в жіночому допоміжному територіальному корпусі.
У 1998 році королева виправила майбутній король Саудівської Аравії, перебуваючи його в машині. Коронка принцужена королевою, щоб сповільнити, що він явно не чекав, як жінки заборонені від водіння в Саудівській Аравії.
Дотримання обмеження швидкості
Королева може дозволити собі швидкість, але вона навряд чи повинна бути нерозривним у такому венозному віці, незважаючи на її любов автомобілів. Єлизавета II все ще можна побачити водіння, але тільки в її домені. До речі, дочка, Принцеса Енн, також любить швидку верхову їзду, за яку вона навіть мала платити 400 фунт штраф у 2001 році. Після того, як привілеї не відповідають обмеженням швидкості діє тільки до самої Королеви.
Плата податків
Королева не вимагає сплати податків, але з 1992 року вона добровільно сплачувала податок на майно, при цьому при мінімальному обсязі. На відміну від батька Єлизавети II, Джордж VI, адвокат, що монархи повністю звільняються від сплати податків.
Обов'язок з'являтися перед судом
Королева Великої Британії не має юрисдикції, вона не може бути промовлена, запросила до суду як свідка, і ще більше так відправлена в тюрму. Вважається, що монарх не здатний поганих думок і дій, які в теорії дають королеву можливість робити все з непристойністю. Однак уявити ці дні практично неможливо.
Прогнозування Swans від Eating
Утворює всі дикі лебеді в країні і всі дельфіни в британських водах. Полювання цих красивих істот і вживання їх забороняється законом, але якщо Єлизавета II захотіла їсти фаршировані лебеді, вона може це зробити. На щастя для птахів і диких природоохоронців, лебеді не входять до складу королівської дієти.
Свобода інформаційного акта
Великобританія Свобода інформації У випадку, якщо вона доступна. Але це положення не поширюється на Королеву і її сім'ю - всі їх справи приватні.
Фото i-Images, PacificCoastNews/EAST НОВИНИ
Дивитися також.
10 способів бути справжнім британським
Чому британська королівська сім'я не використовує своє ім'я
Маленький секрет виховання дитини ви повинні дізнатися від Prince William
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/malenkij-sekret-v-vospitanii-rebenka-kotoromu-my-dolzhny-nauchitsya-u-princa-uilyama-1328265/
5 Знаки, які ваші палички повинні бути вилучені як Незабаром Можливий
10 доказів, що королівська сім'я має велике почуття гумору