"Так" або "Ні": мудрий

Коли немає точки в приховуванні ваших почуттівОдин день чоловіка прийшов до мудрого чоловіка. Дуже вдало, гармонійно і здавалося б, Дуже гарно розвинене тіло, дорогий одяг, сліпучий посмішка, всі вказали, що ми зустрілися з ідеальною, що багато мрії стати. Але, як тільки чоловік сказав, він відразу став зрозумілим, що насправді все рівно навпаки.

З мудрого чоловіка почався чоловік. - Я просто не знаю, як жити. Я втомився від усього... Я відчуваю більше і більше плутати щодня. Моє життя – трикутник нерозчинних протиріччя. Я соромлюся робити речі, які дають мені задоволення.

до СусідноСаж сказав, і почав витягти щось з деяких великих прокладок з старовинними золотистими візерунками. доВ перший раз я бачив чоловіка, який навчився так багато приховати біль і страждання.

«Так, я знаю, що» людина відповів. Багато людей заздрять мене і не розуміють, що йде в душі. Ось чому я прийшов до вас за порадами.

В цей раз вийшов з коробки невеликий м'яч чорного кристала і акуратно поміщаємо його на стіл перед ним. Людина продовжує розповісти історію свого життя, не звертаючи увагу на дивний об'єкт, всередині якого з часу спалахнула маленькі іскри червоного і синього кольору.

«Я розповім, що ти», - сказав мудрий чоловік, як він закінчив свою історію. Ви навчитесь засвоювати свої почуття. Перш за все, ви майстерно знеціните себе, не кажучи вже про інших людей.

«Чому ти кажеш мені це, мудрого чоловіка?» Я був абсолютно чесним з вами. Тексти пісень, а це означає: Я буду сидіти все!

«Я не хочу, щоб твої вудки» відповіли старшим. - Ви бачите, що чорний кристал кульки? Це допомагає мені отримати реальну відповідь, коли все здається очевидним. Якщо м'яч світиться червоним, це означає, що ваша душа не говорить щось. Якщо є блакитні свічки всередині кулі, ваша душа говорить так.

Чоловік дивився з великим сюрпризом на м'ячі, який в даний момент не пожовтий, так як якщо чекати, що говорить співрозмовник.

«Коли ви захоплено говорили про ваш улюблений бізнес все своє життя, про ваших улюблених друзів і навіть вашої дружини, м'яч світиться в червоний», - сказала шавлія. Ви віддаєте перевагу, славу, силу, вплив, багатство в життя, кажучи «Так» тільки на рівень вашого розуму. Тексти пісень, а це означає: Ваша душа зважена всім цим. Не можна знайти місце. Звичайно, всі перераховані вище значення. Але вони не Ваші. Саме тому м'яч був наповнений червоними іскрами майже весь час, коли ви його сказали.

«Чи не це моє життя!» кинувся чоловіка. - Інше, ніж це, у мене немає нічого хорошого. Якщо я даю все це, я просто залишаю з нічого.

«Не поспішайте до висновків», - сказав старець. У вас були слова, що м'яч зустрінеться з блакитним світом.

Які ці слова? людина попросила скептично.

«Коли ви сказали, що ви любили грати в флейту», - сказав старий чоловік і посміхався.

Що означає? чоловік просить. «Що я повинен кинути мій бізнес, розбити дружину і друзів, і грати в флейти замість? й

«Це просто означає, що ви повинні грати в флейти, це все,» стара людина відповів, посміхаючи трохи знову. Звичайно, ми не завжди можемо зробити те, що ми хочемо. І ми не можемо давати багато речей, тому що зобов'язання зв'язувати нас іншим особам. В іншому випадку наше суспільство почне згорнути. Але коли наша душа говорить ні. Щось, тому що вона хоче, щоб нарешті зупинити ігнорування її Так. Грати флейти!

У літньому апараті взяли музичний інструмент з якоїсь старої коробки і приручили йому чоловіка. Він повільно взяв флейту на губи і закрив очі.

Не скоро він відіграв два ноти, ніж м'яч яскраво запалився в сині. Здавалося б, що іскри були про те, щоб почати вигнати з нього. Вся хата шавлії заповнюється щільним, синьо-білим світлом. Але людина тримала гру, закриваючи очі і не зануривши її все. На цій точці він був реальним. Не було сенсу приховуванні своїх почуттів. Що він робив, граючи з самого центру своєї душі, яка нарешті чула і більше не ігнорувала.Видання

Автор: Дмитро Вострухов

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.b17.ru/article/da_ili_net_pritcha/