Техніка самовизначення: Вправи для роботи з виступом

Техніка самовизначення через виступЗ передмовою до техніки роботи з доповіддю (або, з «запаленням» – з тим, як і чому ми говоримо, хочу написати витяги з книги «Single Reality»:

- Я розповім, що ми говоримо про себе. Ми говоримо про наш внутрішній світ. По суті, ми підтримуємо наш світ із внутрішніми розмовами.

Коли ми не будемо говорити про себе, світ завжди повинен бути. Ми поновимо її, заповнюємо життям, підтримуємо її внутрішню розмову. Але не тільки те, що ми також обираємо власні доріжки, які говорять самі. І так ми повторюємо ті ж самі варіанти і знову до тих пір, поки не вмираємо.

Як ви перестаєте говорити самі?

Як тільки він перестає говорити про себе.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Якщо ми перестаємо говорити про те, що світ не схожий на це. й

Практика «загальнення» Я хочу запропонувати вам не надпотужний або чарівний. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. І цей метод, в свою чергу, може, нарешті, дозволити всім вийти з «реабілітаційного поїзда», в якому він в даний час подорожує, і стане пасажиром абсолютно іншого поїзда. Для того, щоб мати ще одне життя, щоб почати робити щось інше: І якщо ви не задоволені вашим життям, змініть його, змінивши вашу поведінку (і її компоненти – звички, мова, дії).

Щоб почати робити щось нове, досить добре знати, що і як ми завжди робимо це (зазвичай). Тільки тоді ми зможемо змінити це.Просто для самозбереження (що ви робите і як ви це робите, особливо коли ви говоримо) і подальших змін, я пропоную вам цю практику.

Практика роботи з собою для зміни закономірностей однієї поведінки існує багато. Як ми живемо. «На початку було слово» за «що ви зателефонуєте на човні, тому вона буде плавати»: все наше сприйняття відбувається через позначення чогось слова, через виступ. Мова (ім'я, позначення слів), що створює почуття і думки в нас – ті, які з'єднуються з нами, які ми розглянемо навколишню реальність. Ми можемо змінити наш світ. Розширити межі його сприйняття. Щоб вийти з проблем, які не можуть існувати, ми не тільки підпишіться на себе світ і життя з словами, які ми позначили.

В цілому, я не нав'язую практику на всіх, я не маю наміру сперечатися про своє значення. Якщо ви хочете використовувати цей інструмент, я рекомендую вам використовувати його. Вона написав про те, що вона реалізована в процесі життя і як вона використовувала це розуміння для себе, щоб зрозуміти почуття внутрішнього балансу і його зв'язок з розмовами в своєму житті.

Для цієї практики ви можете використовувати будь-які моменти спілкування з людьми. Починайте спостерігати себе першим (дивитися інші, краще спочатку розвивати свій внутрішній спостерігач і стати добре відомо про те, що відбувається всередині себе) під час спілкування з різними людьми.

Як дивитися мовлення і що звернути увагу на?1,1 км Що я говорю? йЯ маю на увазі, як інформативний, значущий і змістовний - це моє слово: чи містить щось важливе в плані передачі або отримання інформації, чи цікаво в сутності, і чи сприяє щось, що необхідно для поліпшення спілкування або знань чогось цінного для сторін спілкування. Дуже важливим є попереднє питання «Що я слухаю зараз (забір в інформаційній формі)? й

Чому варто запитати такі питання?Чи знаєте ви це чи ні, ви відчуєте або ніколи не думали про такі моменти, однак, «порожня» погладжує повітря з «порожнями» словами та навіть пасивною участю у таких розмовах – це спосіб втратити власну енергію. І ви, ймовірно, відчуєте, як втомилися після розмови “про нічого” з людьми, які люблять йти, наприклад.

Але питання про повноту Вашої мови з змістом та змістом необхідно запрошувати в першу чергу, щоб визначити, що заповнюється всередині Вас самостійно: адже теми, на які ви відповіли яскраво, або причини початку розмови, розповідають вам про ваші проблеми та «щільності», що зовнішня інформація «навчання».

2,2 км Отримати собі ноутбук або кілька аркушів для роботи з промовою. І коли ви працюєте з першого питання, напишіть проблеми, які ви дуже стурбовані деякими причинами.

3. У Погляньте список проблем, які ви хвилюєтеся і відмітите, що ви дійсно можете вирішити у вашому житті.Вони можуть працювати як з деякими рисами вашого персонажа, так і для того, щоб прийняти певні дії, щоб вирішити поставлене питання, що ви не здавалося б, пам'ятати, але що нагадує щось ззовні. І, звичайно, зауважив, що ви не можете впливати (наприклад, приєднання колишньої соціалістичної країни до Блоку НАТО – це приклад береться з мого життя, я почула гіркі зв’язки жінки про це в магазині).

Про те, що потрібно вирішити питання, які знаходяться в процесі контролю, зробити план і почати їх вирішення. Так само, як зрозуміло, що ви не можете впливати, але те, що ви витрачаєте свої емоції і енергію, є гаками, які ви скажете через вірування, які ви культивували про патріотизм. Насправді, рішення цих питань не залежить від вас, але насправді виходить, що при обговоренні деяких подібних проблем ви не витрачаєте на себе своє життя. Але у вас є одне життя в цій інкарнації, і це, безумовно, не дано вам обговорити проблеми колишнього соціального табору. Ви погоджуєтесь? В цілому, окремі пластівці з котлет і не з'єднайте їх, запитуючи питання про те, що ви говорите або слухайте.

4. У Наступне питання для самозбереження (і самозбереження — це питання): «Що таке емоційний підтекст моєї мови? й

Додайте мені приклад. Це буває, що ви спілкуєтесь з людиною, і він, здається, поговорити про щось добре в змісті, але ви починаєте відчувати себе не дуже добре. І ви не розумієте чому. Це відбувається тому, що людина, яка розповідає про хорошу і цікавий захід, не кажучи вже про це слів, насправді відчуває заздрість про те, що він говорить про. Або не ревнощі, але будь-яка інша негативність про зміст вашої історії. І ви (ми, майже всі) захоплюють не стільки контенту як емоційний фон історії.

Так, до речі, добре виявити «токсичні» люди – що кажуть, емоційний фон їх мовлення завжди негативний, або практично завжди, у більшості випадків. Природно, кожен вирішує себе, чи потребує він і чому спілкуватися з токсичними людьми. Але ми маємо практику роботи з нашим виступом, тому важливо стежити за емоційним фоном в процесі свого виступу, адже наші емоції є частиною нашої енергії. На які моменти ви заповнюєте свою мову з негативними або позитивними, в яких моментах ви «знизите» негативно заряджену енергію на людей навколо вас. Так само, як і з першого питання, напишіть собі список тем, які викликають вас стійкий негатив. Зрозумійте, що ніхто не сердитися, і емоції, які ви носите в собі, створюючи в тілі «депозити» негативності, а крім того, періодично кидаємо її на невинних інших.

Це ваша енергія, і вона або залишає вас у виступі, або заповнює вас, або створює образ у вас.

З доповіддю людина має велику кількість енергії, тому слово може пошкодити і відродити. Вчимося використовувати своє мовлення, щоб заповнити енергію. Як? Зберігаючи тихий час до часу, найкращий спосіб не витрачати себе.

5. Умань Останні важливі питання:

"Чому я кажу це зараз?"- Я маю на увазі,

• Чому так важливо для мене сказати це прямо зараз?
  • Люди або люди, які слухають мене прямо зараз,
  • Чи дуже важливо, щоб ви спілкувалися з кимось про це?
  • Що я можу сказати собі або іншим?
  • Чому я вирішив сказати щось зараз?
Відповідаючи ці питання, ви зможете стати в курсі вашої «повності», їх реальної цінності, а необхідність бути присутнім у вашому житті. Часто буває, що ми думаємо про те, що потрібно сказати кому-небудь – ми впевнені, що таким чином ми допоможемо іншій людині, хоча він не просить нас на допомогу в даний момент. І так ми не приїжджаємо до розуміння, але до розчарування – це завжди приходить до тих, хто приймав на послугу, які вони не запитали. Так, в процесі самозбереження, запитуючи себе питання «Чому я роблю це?» ми починаємо розуміти те, що ми говоримо тільки важливо для нас, і ми (з якоїсь причини) думали, що це важливо для інших.

Відповідь на питання «Чому?» допоможе виявити наявність внутрішніх проблем на рівні людських цінностей. І в той же час, усвідомити, чи дійсно це означає, що ви.

Задайте собі це питання, ви зможете знайти баланс між розмовою та прослуховуванням інших, принаймні. Інші корисні аспекти практики даного питання кожен знайде для себе.

6. Жнівень Ще одна точка пам'яті - це те, що часто для хорошої взаємодії з іншими людьми досить слухати, що запитує нас і виконати цей запит, і це все. В цілому, майже всі люди можуть сказати, що вони дійсно хочуть або хотіли б, як ваша допомога. Ми не можемо почути інших, а іноді просто не пускати їх. Ми не можемо почути себе або інші в спокійному стані. І, відповідно, для створення такої необхідної взаємодії і відчуття себе в балансі і радості.

Практика, що працює з вашими розмовами та говоріннями. І ваш світ змінить. Люди навколо вас побачать один одного в іншому світлі. І ви будете заповнювати енергією і силою, що вам потрібно для вашого життя, якщо ви не відходите себе через дуже важливий інструмент для взаємодії з собою, людьми і світом – слова і все за ними. Видання

Автор: Марина Сергеєва

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //psy-mast.ru/stati/biblioteka/tekhniki-i-uprazhneniya-dlya-samostoyatelnoy-rabot/praktika-raboty-s-rechyu/