Як склеїти серце Broken

Це середньогрудень, на роботі. Я їзда, настрій чудовий, попереду свята та свята з коханим. Перейти на роботу. Телефонний дзвінок від нього. “Я втратив інтерес” – Я чую в трубі і значення фрази стає чітким для мене одночасно. Кріплення гальмів! Червоний світло трафіку. Увійти на дорозі і в житті.

За минулий місяць я відчував деякі зміни, і я мав кілька розмов про це, але він був тихим. І ось результат цієї тиші - він втратив інтерес. Кінець нашого чудового роману. Майже ідеальний чоловік. Я був в любові, щасливий і впевнений, що після Нового року ми будемо жити разом, і до тих пір, поки весільні дзвіночки не далеко. І тепер вони ріжуться до смерті.

Відповіді на запитання «Чому» є ще одна історія. Кінець попереднього роману я переживав два роки. І мій погляд прямо зараз не пустити себе застрягти на досвід ще два роки.

Дихати, пити воду і не дати безкоштовної переїзду до почуттівЗелений світло, і ми повинні рухатися на! Серце потовщує, тіло гоління, але потрібно рухатися. Дихати! Я дихаю глибоко і часто - відразу я починаю порубати. Я повільно намагаюся налаштувати ритм дихання. Глибоке дихання і повільне висихання. Це допомагає. Але потім горло прокидається трехтерним спазмом. Я був це до. Я кричу, а точніше, я в машині, і це моя територія.

Автопілот активується і парковка успішно.

Я не можу говорити, я шукінг. Я п'ю воду і з останньої краплі в склянці мій тремтіння знімається. Я відчував багато води за кілька днів. Вода перетворюється в сльози і допомагає.

Нехай почуття йдуть.Я не думав про мій біль. Увечері я отримую машину і потоку думки переповнено мене. Чому? Що я пропустив? Вдома виросла дочка запитала про наші плани на Новий рік. Дам зламався. Я дуже вдячний їй, що вона слухала потік непохитних скарг, давала ручники і поливають водою.

Я не можу спати, їсти. Думка про те, що сталося через мій розум так швидко, що я вирішив його нейтралізувати. Не вдалося романтика – це не кінець життя, а деструктивні думки повинні бути зупинені. Я слухав лекції Луїза Хай на шляху до і з роботи, і я повільно зрозумів, що минуле залишилося позаду. Тільки я можу вирішити, як це впливає на мене сьогодні. Луїс Хай говорить про загибель відбійників, але вище про Почуття себе. Прослуховування і кричав. Я прощав себе, він, мій перший любов і всі навколо мене. Допомогло.

Зустріти і покласти всі точки на І.Після 4 днів ми зустрілися в ресторані. Я пішов і побачив його. Він стояв в середині кімнати, і він був свого роду втраченим, але ще рідним. Я бажав захопити його, але навіть губи на моєму тиці дивилися різні. Я хочу, щоб зрозуміти, що сталося. Я вирішив, повернувшись в машину, що я не намагаюся отримати його назад. Ви не можете переходити в одну річку двічі. І були важливі моменти, які не влаштовують мене у відносинах. Але я був в любові і я мав занадто рожеві окуляри. Зараз я зосередив увагу на цих точках. Я не отримав ніяких чітких відповідей на мої питання. Я кинувся на плечі, майже ідеальна людина протерла сльози і сказав мені, що я був розумним, красивим і сексуальним. Я відчуваю себе краще. Трохи. Не на довгий, але це зробив.

Зрозуміти це було гірше.Я не можу їсти більше. Я хворий. І через кілька днів, в бізнес-ланчі, вона вразила мене -- Я вагітна. Не може бути, але 100% захист не існує. Новий потік думки прокинувся через голову. Я хотів другу дитину, але психічно закрити тему. Це його. Зробляючи складні варіанти, які впливають на решту життя набагато складніше в цій ситуації. Тож наступного ранку, коли я бачив одну смугу на тесті, не обмежився моє щастя! Почуття краще для пари більше днів.

До чого ви хочете довго.Восени ми відкрили величезний сучасний аквапарк в місті. Я дуже люблю цей вид розваг, і практично Perfect Man не є. Зрозуміло, що нам ще не було, він завжди мав непоганих причин перенести його. Тепер, ніхто не зупинить мене від захоплення приводу крутих вигинів.

Але я не врахував, що парки розваг – це мека для пар закоханих та щасливих сімей. За годину я спробував попередити я був окай. Але я був завершений тим, що з двох прохолодних слайдів ви могли б тільки згорнути на великий плюс 2-4 людей! Пара або сім'я! Але були два чоловіки поруч - тато, вражаючий чоловік в 50-ті роки і підлітковому сині. Я вже чергав пара вироків в чергі для іншого слайда, і тепер я хочу, щоб мене приєднатися. Не відмовлялися! І після неймовірних поворотів декількох з'єднань ми сміхалися весело і подякували один одному за компанію.

Я прийшов додому чудово щасливо.

Реєстрація на сайт знайомствМи вважаємо, що кожен знайде, що вони шукають. І сайти знайомств, теж. Я вирішив не пустити себе кислим. Новорічні свята важко для одної людини. Згідно з статистикою, вони мають вершину самогубців. Я не маю довгої депресії, але досвід «свіження». Але вони повинні мати справу. Ми починаємо вибір кандидатів. У перші два тижні січня я пішов на дати з 5 чоловік. Вони були дуже добре, але, алас і ah, вони не ростуть разом. Але я повернув свою самооцінку і поголені впевненості. Я отримав компліменти і хороші слова. Це допомагає.

Вивчайте.Ми повинні зробити щось корисним і надихаючим. Один тренінг запланований на грудень, але його відкладають на вимогу вчителя. І я знаходжу безкоштовні вебінари Єкатерини Іноземцевої та OJ шкіл. Перший вебінар Katyn надихає і надихає мене. Що мені потрібно. Створення персонального бренду! Я довго відчуває себе застійним. Вирішений відразу - щорічна підписка і розробка власного бренду. Робота завжди економить. Навчання допомагає ще краще! Зараз в моїй голові тільки корисні думки і підтримка студентів.

Закрийте двері.Я зустрівся з ним протягом 3 днів у вихідні дні, і він ламав мене в середині тижня. Наші речі були в обох квартирах. Я подарував йому свої речі в ресторані, що він був дуже дивним, і я подарував собі плюс. Тексти пісень, а це означає: І він все ще мав мої речі. Пройшов місяць і половина. У мене на ніч з'явився близько-перфектний чоловік. Ми обидва відчували незручності. Ми говорили з стриманістю. «Це було два свята, це був подарунок,» він подав на коробку бантів. Ми обміняємо приємні слова на миті. Він зданий таким, що втратив і... Я хотів би зв’язатися з грудьми, але я стояв там, що він дивився на свою нову сорочку. Майже Perfect Man пішов. Я вкрита червоними плямами, нова реакція для мене. Я був струнким. Я думав, що він хотів сказати, що він був, і хотів повернутися назад. Але він не був. І закривав двері на нашому романі.

Повернулися чайники. Це був час. Майже місяць.

Говорячи з дружиноюУ мене є старший друг, я буду називати її вівся жінка. Усвідомо про своє щастя, моя чарівна романтика. Вона, як жінка, бачив більше, ніж я зробив і сказав мені про це. Вона побачила його як не ідеальний чоловік. Але тоді я не хочу слухати її. Я вже отримав свою консолідацію і мудрі слова. Я слухав і дивую, чому я не бачив або почула його до. Замкнені двері мого роману jeopardized мого нового Це її поворот, мені потрібна її підтримка.

- Яра, чому він залишив мені? Я ще не розумію!

до Як ви заслуговують краще! Він зробив номер для кращого майбутнього! - Wise Woman - сказав він.

І я вірю, я по-справжньому вірю, жінка вівся. Я відчуваю себе краще. Моя дія не була

Два місяці пройшли. Я дивлюся на майбутнє з радістю і надії.

У невеликих шматочках я відновив серце.

Я роблю себе і його. І дайте йому йти. Я навчився любити себе.

Моя мета – «приклеїти зламане серце» і не впадати в абіс переживань за роки – звучав на перший вечір. І я пишаю себе. Я зробив це. Дверцята щільно закривається і все за ним моє минуле, і воно залишиться там.

І в неділю я маю дату з дуже цікавим чоловіком. Два. І тепер це лебідка.

PS: Це ще місяць.

Я сильніше. Внутрішньої впевненості заспокоює і розслабляє. Я розумію, що я змогла впоратися з болем, не заходити в розчарування і не закривати себе. Я знайшов сили, щоб подивитися на мій біль відкрито, щоб жити через нього. Ця стаття допомогла мені багато і стала етапом відновлення. Я вірю, що біль має глибоке призначення. Біль ми йдемо через Сьогодні, безумовно, стане нашою міцністю завтра. Haruki Murakami має чудовий вираз на тему: «Пайн неминучий. Підбір - персональний вибір. І зробив мій вибір. Мій вибір щастя!Видання

Автор Тетяна Ожинська, особливо для

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: // Тетяна Ожинська