Закони життя: що робить людей щасливими

Як працює світ і позаЯкщо ви попросили мене, “Що робить людей нещасливими (нереальними, нереальними) або які найбільш поширені проблеми?” ?

Перше, що я б сказав вам, для більшості людей немає питання про те, чому. Для чого? Тому не існує відповіді на ці питання.

р.

Що б людина не хоче зробити, хто він, він рухається в напрямку «Бекауза...» Переважна більшість людей не бачать, не хочуть бачити причину того, що це. У зв'язку з цим вони кладуть у кошик перед конем – вони мають справу з наслідками, повністю ігноруючи причину, світ, здається, обрізається для них, немає початку, тільки закінчення. Немає причин, просто ефектів. Вони плутають в останньому, застрягають, придумують різні схеми взаємодії з наслідками, дой В результаті вони серйозно ускладнюють те, що можна було легко вирішити.

Іноді так складно побачити причину, просто не в змозі. Найшвидша освіта і пучок прохолодних дипломів не рятують. І це ще складніше для людини, щоб вписати в мозок, що він створив цю причину. І це мега-важко прийняти це.

Є багато причин цього явища.

Друге, що робить людей незадоволеними, не є цілісністю і протиріччям.

Тепер «Я» хоче, що одна річ, інша «Я» хоче ще, в третє ситуації ще одна «Я». Тут четвертий і п'ятий малюнок. У кожній ситуації працює окрема «Я», і всі вони хочуть щось інше.

«Я хочу бути успішним бізнесменом, але я не хочу працювати. й
«Я хочу сім'ї, але я не хочу бути обмеженим. й
Я хочу бути незалежною, але я хочу, щоб допомогти мені в усьому.
«Я хочу бути приємним для всіх, але я не можу стояти людям, як це,» і т.д. Безкінцевий список.
Люди терористично рятують протиріччя між наборами «І».

Це запобігає розвитку людини, пов'язавшись, дізнаючись, що несе відповідальність, заперечує і відрізняє причини і наслідки.
Зважаючи на те, що один «Я» створює щось, а інший «Я» безкінечно працює з наслідками. Компанія цих полів багатогранна і маловідома сама людина, адже в цій компанії немає одного, що навчить їх всім.

Третя річ, яка робить людину нещасливою (неефективною, нереальною) ілюзією про себе та інші ситуації.й Людина є унікальною істотою! Він, разом зі своїм мозком, приступає до таких рухів самовідчуття, що, дорогою матір'ю, всі наукові фантастики письменники відпочивають. Найцікавіше, що самоприйняття може бути непомітним для себе людиною (загальні механізми та ін.).

Четвертий слід з першого, другого і третього. Звичок пошуку причин ваших неприємностей в інших:

«Оптихи різні. . . ?
«Всі чоловіки та жінки твої...» ?
«Чи не для моєї матері, я б. . . ?
«Я, бо мій батько не любив мене. . . ?
"Це їх. . ?
"Це її. . ?
Свідчення є те, що це все про них, його, її, це вбивця.

Всі ці причини створюють внутрішній натяг у людини, дискомфорт, через який, як через фільтри, він сприймає світ - все не так, все не так, плюс я не себе. У цій державі розуму, душі і тіла можна практикувати усвідомлення, пошук щастя, техніки ефективності і успіху, і нічого не прийде.

Щоб гармонізувати життя у всіх сферах, необхідно розуміти і асимілатувати на клітинному рівні, що світ влаштований наступним чином:

1,1 км Перша причина, потім ефект. Щоб змінити ефект, потрібно змінити причину. Не розуміючи, що є причина, що є наслідком, ви можете тільки заважати ще більше, ніж є.
2,2 км Світ будується за принципом ієрархії. У будинку майстер завжди (повний бути) один – єдиний, інтегральний «І». До тих пір не існує головного, а потім один "Я", всі інші "Я" не зможуть погодитися (по гнавці, нараховані, відключені і т.д.).
3. У Чим більше ілюзій є, тим більше помилок (невірні результати) є. Необхідно постійно шукати, вивчати реальність – зрозуміти, як працює світ і зовні, а не пускати з тим, що нам подобається так багато, даючи піднятися на ілюзії.
4. У Все починається з мене. Почати себе, ймовірність успіху в виявленні причини того, що відбувається збільшується.

Про нас Знайте себе.

Це, коротко, публікується.

Автор: Олена Романова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8

Категории

Смотрите также

Новое и интересное