311
Чоловік не був органом свого сина, але поради Д. Комаровського змінили свої стосунки. Ідилл тепер!
Мій син 8 років. Коли він був малюком, ми були в воді, але речі змінилися недавно. В одній точці я зрозумів, що я вже не був його авторитетом. Він припинив обіє мене, почав хрещення і дайвінг. На зв'язку допомогли мені. Консультації Д. Комаровськогой
Відомий педіатр розповів, як повернути користь сина і стати прикладом для нього без вдягання тиску. Ось 5 корисних порад для люблячих тад.
Зв'язки з батьками Радник Д. Комаровського
З великим татом, будь-яка дитина завжди відчуває себе щасливою і впевненою. Ці мудрі поради допоможуть створити відносини з дитиною.
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Написати статтю Автор статті
Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!
Відомий педіатр розповів, як повернути користь сина і стати прикладом для нього без вдягання тиску. Ось 5 корисних порад для люблячих тад.
Зв'язки з батьками Радник Д. Комаровського
- Дад може.
Багато батьків не знають, як важлива їх роль. батькой Під їх впливом формується характер, звички, світогляд дитини. Ви не можете розслабитися за хвилину! Варто розуміти, що все, що ви робите або скажете, буде всмоктуватися відштовхуванням на користь або шкоду. «Да смартера, Дад сильніший, Дад може! Папа може зробити те, що я не даю, і папа може навчити мене, радує Євгена Комаровського.
- Час закінчення
Сучасні батьки дають мало часу дітям, виправивши його нудною роботою, загальна втома. Якщо ви дійсно працюєте, то спробуйте об'єднати батьківство і вашу роботу. Ви можете взяти деякі роботи будинку. Покажіть сина, що ви робите, візьміть його до роботи, дайте йому екскурсію. Д-р Комаровський каже: «Це дуже складно поставити дитину в цю ситуацію, якщо батько спілкується з дитиною один раз на добу, прийшовши втомлений від роботи, а потім є їжа і все інше». Але це дуже легко поважати, коли ви і ваша дитина рибальство разом, коли ви робите речі разом, будувати речі разом.
731254р. - Бути лідером.
Вибачте у хлопчика бажання слідувати вам, адже діти навчаються з прикладу їхніх батьків. Стати прикладом справжньої людини, яка поважає жінок, ціннісної сім'ї, наповнює неприємності, досягає поставлених цілей. «Це важко бути лідером теоретично. Сучасне життя перешкоджає нам стати лідерами, підкреслює відомий лікар. - Керівництво по світу чоловіків
Ви повинні навчити сина, стати його наставником. Зайдіть його до роботи по будинку, дізнайтесь, як їздити, грати спорт з ним. «Рестор, візьміть дитину і вирушайте вперед: рибальство, природа, спорт, стати PRIME-ROM. Це найголовніше! педіатр консультує.
- Грати.
Багато батьків намагаються оплачувати дитину з подарунками. Не достатньо просто покласти в руки хлопчика дорогий автомобіль або оксамитова залізниця. Прийміть у дитяче задоволення, не соромтеся зануритися в дитинстві. "Це дуже важливо для чоловіків не втратити свою здатність грати - не тільки більярд або картки, але і з власними дітьми", - розповідає Євген Комаровський.
З великим татом, будь-яка дитина завжди відчуває себе щасливою і впевненою. Ці мудрі поради допоможуть створити відносини з дитиною.
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Написати статтю Автор статті
Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!