Порада з психологом, втратила 7 кг. Чому це?

Чому жир, відверто жирні люди не втрачають ваги? Ви можете сперечатися і дивувати, але психологи думають, що це спосіб: тому що вона вигідна для того, щоб залишатися величезним! Вони відчувають себе так добре.

Я сподіваюся, що ця стаття допоможе тим, хто страждає ожирінням або зайвою вагою і змінити своє життя краще. Причини переїдання Надмірна вага прихована в свідомості людини. Ви можете знайти потрібну форму і здорове тіло! Я був вражений цією інформацією.

浜у 涓 蹇

Причини ожиріння
  1. Стати більш твердим
    Не всі люди думають, що надмірна вага є поганою. Як описати жирну людину? З`ясуйте 5 своїх характеристик. Якщо він добрий, доброзичливий, помітний, затишний, сильний, то щось неправильно з вашим сприйняттям світу. Товсті люди воліють залишатися людьми, які хочуть з'явитися твердим. Також ті, хто бере на себе занадто багато обов'язків на роботі і вдома не поспішають втратити вагу. Як я гонну справу з цим, якщо я можу бути тонким, як шифер?

Як позбутися від цієї помилкової віри? Знайти його. натхненняй Хто не тільки робить все ідеально, але і виглядає ідеально! Це краще, якщо це хтось ви знаєте, реальна людина, не зірка телевізора.

浜у 涓 蹇

2. Захищені.
    Неприємна правда! Але це. Надмірна вага захищає багато людей від зайвого бізнесу, зустрічей, обов’язків. Будь-яка несправність дуже легко відмивається на зайву вагу. Чому я ще не працюю? З мою вагою так важко йти в котедж. Виявляється, що жирні люди не втрачають ваги, тому що жир приносить їм прямі переваги! Чому ж, коли ви можете відлякувати все на поганому малюнку?

Зробіть список того, що станеться у вашому житті. якщо ви втратите вагу, додаючи «але» в кінці. Наприклад: Я буде привабливим для чоловіків, але вони можуть відхилити мене. Я зумію носити гарний одяг, але я проведе занадто багато грошей на них.

Якщо ви думаєте, що ці заяви близькі, ви повинні звернутися до психолога. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

浜у 涓 蹇

3. Про нас
    Чому люди харчуються? Не просто від голоду... Коли немає нічого робити, коли він нудний, коли він сумний, коли він боляче, коли він жорсткий на серці, коли гнів береться, коли він є тривожним, для компанії. Що таке рішення для цієї серйозної проблеми? Визначте свої емоції! Якщо ви хочете ставити. Коли сердитися, бути фізично активним! Не боятися розповісти людям, як ви відчуваєте. А замість їжі мовчки, скажімо: Я боляче, я сидів.

Коли нерв, найкращий спосіб відволікатися, варто займатися професійною терапією. Очистити квартиру, покласти щось в своїх місцях, протерти ванну... Руки зайняті, нервова система розвантаження, і ви не їсти.

浜у 涓 蹇

4. Велике задоволення.
    Коли їжа є єдиною розвагою, навіть людина, яка не схильна до зайвої ваги, отримає жир. Найкраща медицина є корисним хобі! Підігніть велосипед, перейдіть на прогулянки, плавати, танцювати. Зустрічайте всі старі друзі... Якщо ви не заповнюєте своє життя яскравими фарбами, вона стає нудотним. Людина їсть занадто багато і вбиває себе, набравши додаткові фунти.
  5. Погані звички
    Ви можете їсти, коли ви дійсно голодні, або ви можете з'їсти з звички. З дитинства навчається! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Поставити себе, я їсти яблуко зараз? Якщо ви не хочете, ви не дуже голодні. Це просто те, що ви його використовували.

浜у 涓 蹇

6. Змішані трюки
    Коли ви хочете конкретні продукти, у великих кількостях це вказує на те, що людина може бракувати певних відчуттів. Чи не вистачає відпочинку? Я хочу пиво і сіль рибу. Яка любов? Я хочу деякі солодощі. Замінити щось дуже важливо. Це вісник. Ми повинні намагатися влаштувати все, щоб не було помилкових замінників для емоцій! Складний. Тому, замість роботи над життям багато людей вибирають комфортну зайву вагу.

浜у 涓 蹇

7. Проблеми зв'язку
    Затримуючи жир, жінка може комфортно себе, що проблема в надлишку жиру, а не її. Ось чому чоловіки не хочуть почати відносини з нею! Який, якщо вона втратила вагу і ситуація залишається однаковою? Що ми робимо? Відчуйте після кількох років шлюбу, не залишаючи себе байдужими. Звичайно, чоловіки не люблять. Але що відбувається, якщо я втратив вагу знову, і його інтерес до мене не повернеться? Тоді я не знаю, що робити на всіх ... Це страхова позиція.

Щоб побудувати хороші стосунки, потрібно боротися з вашими особистими проблемами.

浜у 涓 蹇

Причини ожиріння у жінок Вони часто приховують в ненадійності світу, чоловіків. Буває, що жінки, які пережили насильство в дитинстві, страждають зайвою вагою в дорослому віці. Єдиний спосіб боротьби з психологічною травмою. Потім тіло зміниться!

3610Р. 4200Р.

浜у 涓 蹇

Ви не повинні засвідчувати вашу глутонію. Найдовший, що ви захочете себе від власних страхів і самодобрату, швидше життя буде змінюватися на краще!

浜у 涓 蹇

Розкажіть, що ви думаєте про це. Можливо, ви вже відчували ситуацію, де правдива відповідь на себе змінилося все? Допомога іншим шляхом обміну досвідом

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте WRITE ARTICLE Автор статті

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері