Я зроблю любовне гніздо яйце з дочкою для Великодня. Дивитися на це диво!

Я ніколи не прикрашений будиночок для Великодня. Все вийшло на загальне очищення, миття вікон і загальні препарати. А цього року я надихнув і зробив оригінальне гніздове яйце з дітьми! Заповнений. Великодня Це техніка, яку ми знаємо дуже добре з уроків роботи.

Вам потрібно Великоднє яйце.
  • беладонна
  • нитки
  • ПВА клей
  • фарба
  • гудзики, стрічки для декору

Ідеї прикраси
  1. Все дуже просто: закріпити м'яч до потрібного розміру, замочити нитки клеєм ПВА і обмотати їх навколо основи. Залиште засіб для висихання на добу, а потім проколіть м'яч і акуратно зніміть його. Виріжте отвір в отриманій заготовці з боку. Прикрасьте його квітами або кнопками, а сам виріб з ниток фарбують акриловими фарбами в будь-який колір. Шукаємо найкращий пашал!

2. кв.м.

3. р.

За допомогою наручних матеріалів можна створити оригінальний ремесла. Обов'язково спробуйте прикрасити будинок для свята!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті

Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!