Як старий Таджик навчив мене мудрий урок мого життя

Моє батько вирішив розбирати фундаменти старого будинку, що залишилися на місці. З свого віку не дозволяв йому це зробити, він найняв бригаду Таджиксу. І так я прийшов на відвідування одного дня і побачив, що робітники, якось не хочуть займатися важкою фізичною працею. Їх фореман - людина п'ятдесят років лізилія розім'ясувала фундамент за допомогою сланехаммера, а решта перевантажила камені до сміття.

- Дад, чому ваші співробітники так ламать? Чи не ви платите їх, ти? - Я попросив мій тато.

- Чому я не кричу? Звісно, я до. Вони отримують гроші на суму роботи, не на час.

- Добре, ви краще працювати важче, див., якщо ви можете, і закінчити швидше. Що таке час, це незнімний ...

- Син, якщо ви так смартуєте, підберіть його самостійно.

- Ну, я збираюся! - Я в полум'ях.

Я захопив другу шляпку і почав розбити фундамент. За двадцять хвилин я зумів розтріскувати однакову кількість каменю як старий Таджик.

- «Хто, Дад, подивимося, ми можемо працювати швидше!» Я сказав, що мій батько, слухаючи піт від свого чола.

- Ну, я бачу, я бачу... Що ви робите тут?

- Я збираюся трохи відпочити і продовжити.

Сидіння, вдихаючи трохи, знову почав рогуватися бетоном. Цього разу я знаходився на десять хвилин, а гора матеріалу виросла досить непомітно. У цей час старий Таджик на другу сторону фундаменту все ще ламав його шляп. Я забрав поломку в той час і назад до слиги. Я змогла зробити таку ж кількість робіт, як Tajik Brigadier.

Увечері я сидів на лавці і не міг рухатися, руки не працювали на всіх, і спина не розтягувала. А старий фореман-Тайк відкладав всі свої інструменти, допомагав іншим перетягувати сумки сміття в контейнер, змінився в чистий одяг і, збиваючи, пішли варити вечерю для всіх.

Я пам'ятаю цей мудрий таджик кожен раз я повинен зробити деякі важко або монотонні роботи.

по pikabu.ru/story/tyuktyuktyuk_4937394