"Привіт, годинниковик"? Моя бабуся змащує мене морально.

На тиждень тому психолог прийшов до моєї дитячої кімнати сина і сказав йому, що навіть батьки не мали права покарати їх фізично або морально, а потім радять йому викликати поліцію негайно, якщо він був бичаний. Учора мій син і мій мама вивчав математику, і після класу він залишив номер дуже незадоволений.

Варто трохи з'єднання. Моя мама використовувала для навчання в школі, тепер відроджується, але ніколи не відмовляється допомогти їй коханому онуку. До речі, характер нашої бабусі є досить важким, для загального непорозуміння теми або неправильного рішення можна захопити задню частину голови від неї, я сам постраждав в дитинстві, вона не болить, але болить.

Я попросив дитину, що сталося, і він сказав, що його бабуся захотіли на нього трохи і вішала назад голови. Син був трохи більш зламаний, а потім пішов до його кімнати. Як я прогулявся, я почув його розмову з кимось на телефоні в конспіраторі. Він був цікавим, тому трохи пізніше я взяв свій син стільниковий телефон і слухав, яким він назвав (право, якщо є програма на телефоні, що записує розмови). Поверне мій син назвав міліцію і сказав:

- Привіт, мита? Моя бабуся - дивовижна мене морально!

до Що робити?

- Я навчаюся математики! Це компульсія і моральне богослужіння! І вона також дає спину голови... Ви не можете!

- Все правильно, хлопчик, приїжджаємо до станції завтра, ми закріпимо бджоли і віддаємо її.

- Так, океї, я приходжу. Що робити зараз?

до Що таке? Дізнатися математику! поліцейський відповів на сміху.

Веб-камера