Придбання шин та комплексної шиномонтажної фурнітури в кращому режимі

Деякі люди не вмонтовують на свій автомобіль і обмежені зимовими і літними шинами. В якості активного автолюбителя, що подорожує близько 2,500 кілометрів на місяць на різні дороги нашої країни, я купую сезонні шини. Перехід з одного сезону в інший - хороший 2 місяці. Покупка шин «шапер» на ринку країни в 2015 році була невдалою, цього року вирішив змінити. При виборі шини, перш за все, спирається на полум'я і знання персоналу, які не тільки допоможуть визначити, але і проводити монтаж на сайті. Після проведення аналізу ринку, я зупинився на Тире&Сервісі http://tyre-service.kz/services/almaty, де шини продаються одночасно і всі пов'язані тематичні роботи.

Продам

Перед тим як перейти до магазину, вдалося познайомитися з переліком послуг на сайті і переглянути каталог шин, він містить безліч товарів різних характеристик. Зручно знайти правильний продукт. Я вирішив приїхати після роботи наступного дня, поїхав до Абаї 138/2 по 16 годину по понеділках. Автомобіль припаркований безпечно і пішов в магазин, дуже гідний і привабливий. У місті є кілька компаній, які доглядають так багато про зовнішній вигляд їх будівель і приміщень. На мене було 5-7 відвідувачів, але був безкоштовний консультант. У 15 хвилин він сказав мені про відповідні off-сезонні шини для мого автомобіля. Зрозуміло, що людина зловила і захотіла допомогти мені якомога більше. Я дізнався багато нових речей. Важливо, що покупка не накладається, але рекомендується. Я купив шини Ніжнекамського Кама-232, дивно, що вони були доступні. Я оплачу в великих готелях, не було проблем з доставкою в касі. 2 тижні після покупки я зустрівся з точно такими ж шинами в іншому магазині, де вартість 15% більше. Купити в Тирі та Сервісі обов'язково вигідно, ціни нижче середнього для міста. Я визначив наступні переваги покупки в цьому магазині:
  1. якісні шини від надійних виробників;
  2. Нарахування цін на різні гаманці;
  3. Висока культура і допомога в підборі шин;
  4. Зручне територіальне розташування центрів компанії.

Повний спектр обслуговування коліс
Збереглося, що час намагатися від покупки. Я вирішив встановити шини в тому ж місці, довіра заробила відразу. Після того, як ви замовляєте заздалегідь, я підписав на ремонт шин. Я прибув до призначеного часу, майстер чекав мене. Не було тимчасового затримки. Займали 35 хвилин, щоб встановити 4 шини. Крім того, він замовив послугу заправки кондиціонера, виготовивши послугу ідеально. Коли ціна була оголошена, я з радістю чую її, я очікував набагато вищу вартість. Компанія працює на високому рівні, тепер я постійний клієнт!