Як мені запропонували подруга ... сидячи на туалеті

Після трьох років я вирішив запропонувати коханій Оксани. Не дуже романтичний, всі пелюстки троянд у ванній кімнаті, свічники вечері і всі настоянки - не для неї, так що я думав, як буде цікавіше оформити все. І я отримав ідею: чому не пропоную сім'ї, особливо з тих пір, поки ми просто відвідували батьків?

Я купив гарне кільце, і я прокочував його через голову кілька разів, і на сімейній вечері я б згорнувся перед Оксанию і попросив її маррі мене. Я поховав коробку з кільцем в маленькому ящику у ванній кімнаті, в якій виглядає Оксана, відтіняє за рулонами туалетного паперу. Я сподівався, що мій коханий не занурився в коробку до тих пір, поки ми не залишали, а потім я повільно отримаю коробку і візьміть його до батьків. Але, на жаль, все не пішли за сценарієм...

Я шукав унітазу. І відразу в процесі я зрозумів, що там немає туалетного паперу. Я звернувся до Оксани, щоб принести мене новий рол, забуваючи, що кільцевий ящик був прихований за ним. Сидіння, очікування. Вдово я почув гучну трамплінг, двері туалету відкрився різко і Оксана росла в очах. Уявіть собі картину: Я сидю на «порцелінному престолі», і мій улюблений дрочить мені і радісно каже: «Хоай, так, я згоден!».

Будь ласка, не буду романтичним, як ви замовляєте.

Веб-камера