Конфлікт дитинства: Право на ангер

У вас є біль і сердитися... Це природний!Уявіть, що у вас є дитина. Якщо у вас є дитина, легко уявити.

Уявіть, що ця дитина є хлопчиком. І він у третій класі.
І другий день він був грати після занять з однокласниками в шкільному дворі, і одна дівчина вдарила йому сноубордом в обличчя на повній мірі. І син подарував їй паличку. І тепер дівчина болить і її нога, і її мама хоче поговорити про що сталося. Що ви не хвилюєтесь?

• Ця історія є дуже типовою: всі види кварель, лижників і вії інтересів відбуваються весь час.
  • Діти навчаються взаємодіяти, а в зіткненні вони хочуть звертати увагу на владу дорослих.
  • Вони хочуть вчитися з досвіду – як? Як захистити ваші інтереси в зв'язку?
Мати такого хлопчика, мій клієнт, в повній мірі згубився. Для моделей, які прийшли до її розуму, не були хорошими. Тому що вони не вирішують проблеми. Не було ніякого іншого. Не було конструктивного рішення проблеми.

Я думаю, що ви пам'ятаєте однакові візерунки:

• Пригнічуйте свою дитину, читаючи його морально про те, як погано вона вдарить дівчатам і боротися на всіх.
  • Щоб пригнічувати чужу дитину, в дусі: це моя несправність, потрібно подивитися, де ви кидаємо, і в цілому потрібно бути скромним, щоб не кинути сноуборди у хлопчиків:
  • Щоб посипати попелиці на голову: “Що страшна мати я, що монстр я піднявся. й
Всі ці шаблони базуються на ідеї, що конфлікти неприпустимо і що партія до конфлікту є поганою і винною – вам просто потрібно знайти той, хто більш винний і підкреслити його.

Але що якщо ми почалися з різними ідеями?Що конфлікти неминучі, і завдання не перешкоджати їх, але навчати дитину, як їх вирішити.

Дівчина в грі болить хлопчика - це буває! Немає намірів, але виникло пошкодження. І якщо було пошкодження, то небезпечний хлопець!

"Ви отримали боляче і ви сердитися... Це природний.Тим не менш, відповідь палиці перевищила шкоду; дівчина тепер має задню ногу. Ви бачите, як імпульсивна дія, навіть якщо це здається справедливим, може зробити ще більше шкоди!

Ви повинні дізнатися це як урок: ви можете сердитися, але ви повинні бути обережними в ваших реакціях, тому що ви можете викликати ще більше болю, ніж ви досвідчені себе. ?

Я думаю, що дитина, яка була визнана, має право бути сердитися і співпрацювати, не протистояти. Він не буде сором'язливим, розпущеним або утриманим для своїх дій.

Якщо ви визнаєте право дитини відчувати себе, він здатний вивести висновки про те, що відносини крихкі, і зрозуміти більше про кордони – власних і інших. І в майбутньому, сердитися право, він буде говорити про його гнів і його межі. Поведінка дій, які знищують стосунки.Видання

Автор: Вероніка Халбова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //www.facebook.com/veronika.hlebova.9/posts/10207492760493188