Що я розумію - корисні поради! Тепер я можу відкрити банки з ложкою.

Ви сидите на природі, свіже повітря, сонце прогрівається, ви будете їсти свої поставки. Вибачте, що немає нічого, щоб відкрити смачну баночку рагу! Як дістатися до змісту, якщо немає opener в руці?

Які наші майстри думають, якщо вони голодні? Дивись, що можна замінити. Горщики!

Як відкрити канонізуючі Ідеї
  1. Поставте банку на тверду, плоску поверхню. Затримайте його однією рукою і візьміть ложку в іншому місці. Використовуйте метал, тому що алюмінієвий буде згинати.
  2. Це так само, як відкриття бані з ножем. Найскладніше зробити перший отвір. Застосувати ложку до краю можна так, щоб вона була біля сторони.
  3. Натисніть ложку і перемістіть її назад і вперед. Зберігайте це зараз. Лід Не буде. Прогулянка ложкою навколо кола. Невелико перемістіть ложку, втираючи кришку з ним.
  4. Підніміть кришку і піднімайте його вгору. Дядько! Будьте обережні, тому що краї гострі і можна їх зрізати. Шукайте, як цей хлопець в відео ручки банки!

Тепер ви точно не будете голодувати, якщо у вас немає відкритої руки. Покажіть цей трюк для ваших друзів, він допоможе їм більше, ніж раз!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті

Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!