Що я розумію - корисні поради! Тепер я можу відкрити банки з ложкою.

Ви сидите на природі, свіже повітря, сонце прогрівається, ви будете їсти свої поставки. Вибачте, що немає нічого, щоб відкрити смачну баночку рагу! Як дістатися до змісту, якщо немає opener в руці?

Які наші майстри думають, якщо вони голодні? Дивись, що можна замінити. Горщики!

Як відкрити канонізуючі Ідеї
  1. Поставте банку на тверду, плоску поверхню. Затримайте його однією рукою і візьміть ложку в іншому місці. Використовуйте метал, тому що алюмінієвий буде згинати.
  2. Це так само, як відкриття бані з ножем. Найскладніше зробити перший отвір. Застосувати ложку до краю можна так, щоб вона була біля сторони.
  3. Натисніть ложку і перемістіть її назад і вперед. Зберігайте це зараз. Лід Не буде. Прогулянка ложкою навколо кола. Невелико перемістіть ложку, втираючи кришку з ним.
  4. Підніміть кришку і піднімайте його вгору. Дядько! Будьте обережні, тому що краї гострі і можна їх зрізати. Шукайте, як цей хлопець в відео ручки банки!

Тепер ви точно не будете голодувати, якщо у вас немає відкритої руки. Покажіть цей трюк для ваших друзів, він допоможе їм більше, ніж раз!

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті Що я розумію - корисні поради! Тепер я можу відкрити банки з ложкою.

Редакція сайту Це справжня креативна лабораторія! Команда справжніх однодумців, кожен з яких є експертом у своїй галузі, об'єднаній спільною метою: допомогти людям. Ми створюємо матеріали, які дійсно варто поділитись, і джерело невичерпного натхнення є нашими улюбленими читачами!