Не пустіть своє серце! Рецепт Яна для здоров'я.

Будь-яке захворювання, поважало зцілення червня, результат непередбачуваного перемир’я. Якщо людина накопичує небезпеку і негативність, постійно хвилюватися, не дивно, що зрадай

Важливо постійно стежити за тілом, як важливо бути чутливими до того, що відбувається в душі. Якщо у вас є важкий період, ви багато нервів і не можете знайти ключ до гармонії, обов'язково прочитайте ці рекомендації. Яна була мудрою, неординарною людиною, і це те, що вона ніколи не втомилася розповісти людям близько її: наше життя те, що ми думаємо про неї.

Як знайти гармонію
  1. Кованість.

Якщо у вас є проблеми в житті, то не важливо в яких сферах, то це ознака. Так ви повинні прощати когось! Є великий прийом, який розчиний Уявіть людину, яку ви хочете пропустити на сцені. Уявіть, що щось дуже добре буває до нього, що він завжди мріяв. Нехай він відступає на стадію і поставить себе на своєму місці. Уявіть, що ви щасливі і ваші мрії!

За місяць такої невеликої щоденної практики, ваше життя буде сто разів краще! Ви не подряпини голову Як знайти мирНеприємний.

浜у 涓 蹇

2. Діяльність

Не пустіть своє серце! Не забуваємо робити вправи. Діяльність є важливою для серцевого м'яза, якщо ви звикли до пасивного способу життя, ви живете половину життя. Виявляється, що ви приносите старість і початок захворювання.

3. Масаж

Доторкнувшись до вашого тіла, ви висловлюєте любов до нього. Денний масаж обличчяРозслаблення м'язів обличчя допоможе позбутися від затисків, головного болю і безсоння може зупинитися. Масаж обличчя не менше 5 хвилин на добу і ще 10 хвилин – ноги, шия. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але навіть якщо це не так, не проблема: самомасаж також ефективний!

р.

浜у 涓 蹇

4. Думки

Дивитися те, що ви думаєте! Не витрачайте хвилину мислення про людей, які не люблять. Не думайте про погані речі, які ви страхуєте. Про нас Як знайти мир: Ви повинні керувати власним мисленням. Важко стежити за своїми думками і навчати себе робити все вчасно, але потрібно спробувати. Це секрет доброго здоров’я та юнацького зовнішнього вигляду багатьох центарів: вони не отруюють себе поганими думками!

浜у 涓 蹇

5. З повагою

Поважайте себе, пам'ятайте, що у вас немає іншої людини. Заздрість, імітація є самогубцем! Якщо ви не поважаєте себе, ви вбиваєте себе в життя. Розуміння власної цінності може бути розроблена щоденною важкою роботою, звертаючи увагу на всі ваші думки і всі ваші дії.

р.

浜у 涓 蹇

6. Майбутнє

Оцінюйте себе так само, як ви цінуєте себе сьогодні. Що означає? Важливо вміти нижню насолоду для майбутнього щастя. Ніколи не зраджуйте себе, переживайте про те, що справа. Це означає не пити додатковий стакан спирту, щоб завтра не буде погано; дати спонтанну покупку зараз, так що пізніше є достатня кількість грошей на все заплановане; щоб відмовитися від десерту заради майбутнього гарного фігури і майбутнього здоров'я; дати спокусу, що в майбутньому буде служити серйозні наслідки.

Пам'ятайте, ви зараз, Ваше здоров'я є результатом багатьох зради себе в минулому. Або, навпаки, результат ваших добрих справ в першу чергу до себе.

浜у 涓 蹇

Щоб зберегти тіло молодим і здоровим, Juna drank beet настоянка для очищення організму. Курс - 2 тижнів, потім 2 тижнів перерви, і знову ви можете повторити! Ця настоянка не тільки допоможе поліпшити травлення, вона також зменшить рівень холестерину і цукру в крові, очищає печінку.

Настоянка буряка за рецептом JunaIngredients
  • 1 середній буряк
  • 1 літр окропу
  • хлібобулочний

Підготовка
  1. Очистити сирі буряки, нарізати невеликими шматочками. Поставте буряк в літрову банку, додайте скоринки чорного хліба.
  2. Устілки 3 дні в теплому місці. Зняти піну і покласти настоянку банку в холодильнику.
  3. Візьміть 125 г очищення дива настій 3 рази на добу до їжі.

Людина складається з тілесних оболонок і душі, необхідно подбати про фізичне і духовне здоров'я. Це запорука здоров'я, щастя та гармонії.

Зараз кожен може публікувати статті.

Спробуйте ДИТЯЧИЙ ЧАС Автор статті

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері

Категории

Смотрите также

Новое и интересное