Кармен Dell'Oreface.
легенда моди вона фантастична жінка, одна з небагатьох, біографія якої зачаровує, надихаючи і провокує. У 85 році не думають про пенсію. Ця леді все ще готова погладити кішка і знімати для модних журналів і не звертати увагу на сіре волосся і зморшки на очах.
Редакція
"Сайт" Пропонується зрозуміти, що секрет життєвої енергії жінки такої неповторної краси.
Кармен Dell'Oreface.
- Кармен Dell’Oreface потрапив у книгу рекордів Гуіннесса як модель подіума з найдовшою кар’єрною кар’єрою. На жаль, на 85, бабуся летить на катавлі і пагонах для самих модних глянців. Що я можу сказати? Це радість!
, Україна
- У Другій світовій війні почався кар'єрна шокова краса. Тоді у віці 14 років вона зірвала для чохла Vogue, а з тих пір не може уявити своє життя без роботи моделі.
- Нерідко жінки намагаються приховати вплив віку на їх зовнішній вигляд. Але Кармен бачить лише переваги в цьому! Вона не тільки не приховує сірого волосся, краса срібла її волосся повністю. Що може бути краще, ніж природна краса?
- Сальвадор Далі назвав Кармен його Мус.
р.
- Що таке секрет красивого зовнішнього вигляду цієї знаменитої краси? Вона спить багато, плаває і з'їдає тільки правильне харчування. «Що варто їсти, не варто їсти. Вивчення мислення – необхідність життя. Не робити те, що інший людина не робить. Є багато порад, хороші поради, але вам потрібно думати про те, чи це правильно для вас. Ми всі виробники для себе: ми є режисерами, ми є письменниками, ми розробляємо костюмери нашого життя. У житті важливо стати «за часом» якомога раніше, говорить Кармен Dell’Oreface.
- Carmen Dell'Oreface є автором красивих: секрети і методи, які я навчався в 40-річчі, як модель.
- Кармен був одружений 3 рази. Телеведучий Девід Сускінд зробив свою четверту пропозицію, але скоро загинув серцевий напад.
р.
- До свого 85-го дня народження краса дав інтерв'ю з популярним журналом New You, де вона поділилася своїм ставленням до сексу. Я все ще живе повноцінний секс життя, чому я повинен відмовитися? Я знаю, як будь ласка. Романтична любов? Це не буде достатньо для мене, я хотів би жити в повній мірі, жінка сказав. Я люблю їжу, як я в їжі!
- «Я жив дивовижне життя! «Чи знаєш багато старших жінок, чиї пенсійні картки були зняті Норманом Паркінсоном? й
Р
- Дай не приховує, що він буде жити до 100 років: «Я хочу жити мій термін у щастя, і зустрітися з смертю у високих підборах! й
Ця леді знову зарекомендувала, що вона може бути гарною. Поведи себе, не соромтесь свого віку і насолоджуйтеся кожним днем.
Поділіться історією цієї дивовижної жінки з друзями.
Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті
Крістіна Миронюк – фанат живопису, особливо Монет і Клімт. Він любить фільми і насолоджується музикою на вініллі. Архітектура та скульптура – це те, що надихає пишної людини цілодобово! Крістіна вивчає цифрові технології протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Натхнений гірський вигляд і книга «Твенті тисячі ліг під водою» Жуль Верн - це те, що потрібно для щастя нашого чарівного автора!