Нечасна краса: 85-Year-Old Model Shares Longevity Secrets

Кармен Dell'Oreface. легенда моди вона фантастична жінка, одна з небагатьох, біографія якої зачаровує, надихаючи і провокує. У 85 році не думають про пенсію. Ця леді все ще готова погладити кішка і знімати для модних журналів і не звертати увагу на сіре волосся і зморшки на очах.

Редакція "Сайт" Пропонується зрозуміти, що секрет життєвої енергії жінки такої неповторної краси.

Кармен Dell'Oreface.
  1. Кармен Dell’Oreface потрапив у книгу рекордів Гуіннесса як модель подіума з найдовшою кар’єрною кар’єрою. На жаль, на 85, бабуся летить на катавлі і пагонах для самих модних глянців. Що я можу сказати? Це радість!
    , Україна

2. У Другій світовій війні почався кар'єрна шокова краса. Тоді у віці 14 років вона зірвала для чохла Vogue, а з тих пір не може уявити своє життя без роботи моделі.

3. Нерідко жінки намагаються приховати вплив віку на їх зовнішній вигляд. Але Кармен бачить лише переваги в цьому! Вона не тільки не приховує сірого волосся, краса срібла її волосся повністю. Що може бути краще, ніж природна краса?

4. Сальвадор Далі назвав Кармен його Мус.
    р.

5. Що таке секрет красивого зовнішнього вигляду цієї знаменитої краси? Вона спить багато, плаває і з'їдає тільки правильне харчування. «Що варто їсти, не варто їсти. Вивчення мислення – необхідність життя. Не робити те, що інший людина не робить. Є багато порад, хороші поради, але вам потрібно думати про те, чи це правильно для вас. Ми всі виробники для себе: ми є режисерами, ми є письменниками, ми розробляємо костюмери нашого життя. У житті важливо стати «за часом» якомога раніше, говорить Кармен Dell’Oreface.

6. Carmen Dell'Oreface є автором красивих: секрети і методи, які я навчався в 40-річчі, як модель.

7. Кармен був одружений 3 рази. Телеведучий Девід Сускінд зробив свою четверту пропозицію, але скоро загинув серцевий напад.
    р.

8. До свого 85-го дня народження краса дав інтерв'ю з популярним журналом New You, де вона поділилася своїм ставленням до сексу. Я все ще живе повноцінний секс життя, чому я повинен відмовитися? Я знаю, як будь ласка. Романтична любов? Це не буде достатньо для мене, я хотів би жити в повній мірі, жінка сказав. Я люблю їжу, як я в їжі!

9. «Я жив дивовижне життя! «Чи знаєш багато старших жінок, чиї пенсійні картки були зняті Норманом Паркінсоном? й
    Р

10. Дай не приховує, що він буде жити до 100 років: «Я хочу жити мій термін у щастя, і зустрітися з смертю у високих підборах! й

Ця леді знову зарекомендувала, що вона може бути гарною. Поведи себе, не соромтесь свого віку і насолоджуйтеся кожним днем.

Поділіться історією цієї дивовижної жінки з друзями.

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті

Крістіна Миронюк – фанат живопису, особливо Монет і Клімт. Він любить фільми і насолоджується музикою на вініллі. Архітектура та скульптура – це те, що надихає пишної людини цілодобово! Крістіна вивчає цифрові технології протезування в стоматології. Дівчина вибирає мінімалізм і простоту як в інтер'єрі, так і в житті. Натхнений гірський вигляд і книга «Твенті тисячі ліг під водою» Жуль Верн - це те, що потрібно для щастя нашого чарівного автора!