Молодий Азіатська жінка фарбує стіни синій, але не до стелі Результат? Пиріг для краси!

Нещодавно я думав, що ручне фарбування - виснажена робота. Чи можна це зробити самостійно, і навіть повністю незадоволений ремонтом справи?

Є багато ідей, які перетворять стіни в будинку чарівним способом. Дуже мало зусиль витрачається, і результат схожий на казку. Одна з яскравих ідей. градієнтабетмен стиль. Побачити це!

Фарбування стін в квартирі Вам буде потрібно
  • художник
  • щітка
  • м'яка
  • наклейка
  • 3 відро з фарбою різних тонів

Приблизний набір матеріалів для фарбування стін в техніці омбре. Ось що ви можете дізнатися з цих азіаток!

Процес роботи
  1. Перший крок - витирати стіни з пилу і пасти паперової стрічки на кутах.
    Молодий Азіатська жінка фарбує стіни синій, але не до стелі Результат? Пиріг для краси!

2. Зверху ми залишаємо білу стіну, пофарбуємо стіну одним з відтінків основного тону, найлегші.

3. Змішайте білу фарбу з основним тоном, щоб отримати відтінки різного ступеня насиченості.

4. Розділіть стіну на 4 частини візуально. Нижня частина покривається найтемнішим відтінком.

5. Найскладніше зробити переходи між відтінками фарби неприпустимо і акуратними. Але за допомогою легких рухів ролика це можливо, не боятися!

Ось як відбувається чудова трансформація стіни! Я хотів би таку стіну в фіолетових тонах. Настав час, і я буду виконувати мій сон.

Натхнення приклади
  1. Я думаю, що цей номер є...

2. Як ніжний!

3. Підходить для тих, хто не боїться сміливих експериментів з інтер'єром.

4. Небесні відтінки...

5. Колір пляшки Noble.
    Молодий Азіатська жінка фарбує стіни синій, але не до стелі Результат? Пиріг для краси! р.

6. Змішайте деякі квіти? Чому

7. Соковита і яскрава!
    Молодий Азіатська жінка фарбує стіни синій, але не до стелі Результат? Пиріг для краси! р.

Головна - місце, де душа відпочиває. Я сподіваюся, що вам подобається ці ідеї, це доторкнеться краси самих звичайних стін: це те, що колір здатний бути! Покажіть ваші друзі, які картини омбре.

Зараз кожен може публікувати статті.
Спробуйте Автор статті Молодий Азіатська жінка фарбує стіни синій, але не до стелі Результат? Пиріг для краси!

З дитинства, Олександра Кілімчук зацікавлена в медицині, виросла в сім'ї лікарів. Він здатний приготувати шикарний сніданок буквально з нічого, не боїться експериментувати на кухні: він готує пироги без борошна, низькокалорійний майонез, корисні солодощі. Він ніколи не дає і вважає, що люди створюються, щоб допомогти один одному. У всіх своїх побутових справах, син Саша є помічником. Улюблена книга Олександра – Мистецтво Божої Матері