340
В юнаці Сильвестр Столоном продано собаку за $40.
Дорога до успіху ніколи не легко. Так, Сильвестр Столтон на дачі своєї кар'єри мав жертвувати найцінніше, що він мав - його собака.
МиВеб-сайт Я не можу отримати цю історію, особливо з тих пір, як це було чудово.
Стальон тепер 70. Коли він був 26, він був самотнім і невідомим. У той час він був тільки одним трюмом, і він проходив у витоку взуття - для нових не було грошей. Він просто почав писати скрипт для Rocky. Його єдиний друг був собакою ім. Алекуса. Під час роботи на скрипті Столоном практично ніколи не залишив будинок, і собака була єдиною, з якою він спілкувався.
"Дупа Буткуса - мій найкращий друг, моя підтримка", - Сильвестр Столона згадує, "Тому, хто завжди сміється на мій жарти, зачепив мене і був єдиним, хто любив мене для кого я був." Ми були як худими, завжди голодні, живуть в деяких кімнатах над зупинкою. Ось де я почав писати сценарії. Але все погіршилися: Не було грошей для їжі для себе або її собаки. Продам собаку тільки виходив. Покупець дав йому $40.
Однак він не забув про Бутку і пообіцяв повернути його, коли з'явилася можливість. «Одний день я зумів продати скрипт для Rocky і я вирішив купити Butkus назад», - сказав він. Він сказав мені $15,000. Собака була варті!
Актор додає: "Чому я мав багато успіхів і був благословенний, це так само я пропустимий ранок прогулянок з моїм чотириногим другом!" Ми провели 24 години на добу разом і були незрівняні. Ви можете сказати, що він найкращий друг, Я кохав його, і я ніколи не маю собаки, як це знову. . . ?
Джерело: чиновники
Фото на Об'єднаних художників/REX/Shutterstock preview
Дивитися також.
Людина знаходить сім'ю втрачені 25 років тому в незвичайному режимі
Батько знайшов блискучий спосіб навчити своїх дітей, як обробити гроші.
4 Шляхи, щоб тримати руки на Коли дитина не слухайте
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/4-sposoba-derzhat-sebya-v-rukah-kogda-rebenok-ne-slushaetsya-1355565/
12 речей, які ви можете розповісти про здоров'я
11 Невибагливі способи використання Deodorant, що зробить ваше життя