390
Спринти в піску
Одна пара відбитків ніг.Одного дня чоловіка, який вірив глибоко в Богу, мав сон. Він мріяв, що він ходив на піщаному березі, а поруч з ним був Господь. У небі були фотографії свого життя, а після кожного з них помітили дві ланцюжки відбитків ніг в піску: одна з ніг, інша від ніг Господнього.
Коли остання картина його життя спалахнула перед ним, він виглядав назад на підніжки в піску. І побачив, що часто по його шляху життя було тільки одна мережа стежок. Він також зазначив, що це були найважчішими і найпомітнішими часами життя.
Він був дуже сумним і запитав Господа:
Ви не сказали мені, що якщо я стежте за вашим способом, ви не будете відмовитися від мене? Але я помітив, що в найскладніших часах мого життя, тільки один рядок слідів простягається по піску. Чому ви залишаєте мене, коли я вам найбільше?
"Я солодка, солодка дитина", - відповів Господь. Я люблю тебе і ніколи не залишить тебе. Коли в житті з'являлися гріфи і випробування, тільки одна мережа стежок простягається по дорозі. Ви не маєте сил пересуватися, і я здійснила вас в руках.Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: //www.samtulana.ru/bf3x713n3w68113t/
Коли остання картина його життя спалахнула перед ним, він виглядав назад на підніжки в піску. І побачив, що часто по його шляху життя було тільки одна мережа стежок. Він також зазначив, що це були найважчішими і найпомітнішими часами життя.
Він був дуже сумним і запитав Господа:
Ви не сказали мені, що якщо я стежте за вашим способом, ви не будете відмовитися від мене? Але я помітив, що в найскладніших часах мого життя, тільки один рядок слідів простягається по піску. Чому ви залишаєте мене, коли я вам найбільше?
"Я солодка, солодка дитина", - відповів Господь. Я люблю тебе і ніколи не залишить тебе. Коли в житті з'являлися гріфи і випробування, тільки одна мережа стежок простягається по дорозі. Ви не маєте сил пересуватися, і я здійснила вас в руках.Видання
П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!
Джерело: //www.samtulana.ru/bf3x713n3w68113t/
Швидкість введення нових потужностей RES стала рекордом
«Я розум»: етимологія виразів, відомих з дитинства