Сучасна тенденція: відпочинок від дітей

Серед батьків та авторів статей численних «освічених» сайтів: «Ой, ми породжували дітей, тепер ми страждаємо ... і хочу їсти, і сну, і в цілому вони вже втомилися: snot, прогулянки, уроки – жити, коли ви замовляєте? й

Я сердитися і запам'ятати жарт: І я не бачу тебе, щоб народитися. ЗАМОВИТИ

Що ви думаєте, це причина? Або можливо, це завжди сподобалося, просто немовляючи? Давайте розберемося.

Основні причини батьківського лінь і вічного невдоволення

1,1 км Інфантилізм сучасних батьків

Де він прийшов? Це просто. Бламу для всього - неординарна епоха змін. Точка повороту нового тисячоліття вперше постраждала від найбільш вразливих, тобто дітей і підлітків. На сьогоднішній день, за найбільшу частину, батьки. Їх характерні риси: самопізність, прагнення до допустимості, нездатності і небажання дарувати в і частки, примхливість, порядність, недбалість. Так, генерація перстрофіка є набагато добрим і більш чуйним, ніж радянський аналог, але все це для того, щоб час був.

Як тільки «суспільство» дається наступна команда «Фас», ми, без загиблості, кидаємо кісточку, яка ще не була загиблою і кисть головок до нового об'єкту для збивання.

Це не тільки в Росії, але по всьому світу. Наша країна відрізняється тільки тим, що вона на перехрестях двох культур: е-гея "Європейський" і oh-ooh-ah "Азіатка". Це дуже тягарний. З одного боку, ми збиваємо наші підбори в грудях, які ми Європа, можуть похвалитися нашою свободою вибору та інновацій в відносинах, з іншого боку, ми натискаємо кульками консервативної Азії, іноді зручно гальмуємо вже гормони старіння. Що буде виграти, покаже найближчим часом. Це, ймовірно, не буде довго чекати.

На додаток, здається, що зараз діти народжуються ... з звички. Так, бо вони звикли до неї, не бо вони хочуть і готові до неї.

Я думаю, що це правильно. І Мар'їнка з наступних дверей, він працює з іншими. Мій мама і dad є так званий, що вони скоро... А потім що? «100 відсотків батьків знають, як зробити дітей, і лише половина знають, що робити з ними». Як кажуть, є жарт в кожному жарті. Щось ...

2,2 км Не вдалося

Алас, що про нас.Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Не генерувати втрати, не всі. Назвіть, збій. Один з найбільш невдалих експериментів.

Хто нас не здивував. Хто не хоче зробити нас краще і краще? І результат? Результат банальний. Ми всі звикли думати, що це те, як це повинно бути, що це не відрізняється і напевно не буде. Все необхідно вирішити вище, змащувати товстим шаром олії і покласти в рот. Дружина кидає чоловікові, чоловікові дружині, дітям до обох. Ми живемо в сімейному боргі. Ви сплачуєте борги, не забувайте!

3. У Ось як ми проживали, і ви теж будете.

Цей пункт є продовженням попереднього. Ми маємо дуже міцну генеруючу залежність. Тим не менш, це цікаво, що ми зберігаємо найгірше з найбільшою жорстокістю, і приймаємо добро надані. «Я пішов до дитячого садка і нічого!», «І я побили і нічого не в школі», «Я батько підняв мене з поясом і ...»

І це "немовля" для мене є безпрецедентним. Здавалося б, що ви били, ви були б'яні, залишені в дитячій кімнаті протягом п'яти днів, і ви можете зробити це тільки... повторити! Як прийти?
І це, як я жив, і ви будете! Дикість.

4. У Надання інформації

Я б сказав, що гіперексперт. Всі тріщини. З кожного кута. Інтернет. На Facebook Інші соціальні мережі. Кожен пише щось, наполягає, репрошує, рекомендує. Голова.

Життя до і після народження дітей однаково.Написати, що мама не повинна змінитися, але слід залишатися себе: подумайте про себе, жити себе, кохати себе. Пишуть, що батько, навпаки, повинен відмовитися від усього і приймати постанову якомога швидше, щоб замість матері сидить з дитиною: прогулянка, годування, грати, читати книги до нього.

Написати, що грудне вигодовування не зручно: суміш набагато краще, простіше і корисніше. Написати, що ви обов'язково повинні взяти няню і в будь-якому випадку не повинні залишити дітей бабусям, тому що бабуся зла. Напишіть, що ви можете і повинні викликати погодинну няньку (недбалість), щоб мати можливість спокійно висихати без дітей до середини дня, або краще до ранку. Немає змін. Ти молодий, енергійний і вільний! Прогуляйтеся вітром, розкачати поле.

О, ні, дорогі. Зміна деяких змін. Зрозуміло, що перед вами два, і зараз є не менше трьох.Що таке, що ви звикли відповісти тільки на себе, і зараз для себе і того, що хлопець в цій блакитній ложці капелюх над там.

, Україна

Добре, як ви не розумієте? Життя змінилося. Для кращого. Життя стало красивим і різноманітним.й Ви змогли зробити себе безсмертним. Чи не так багато?

5. Умань Немов

І також недоторканий, застрахований, відсутність догляду, непорозуміння... Не люблю тебе, дайте більше любові до інших. Візьміть перерву, гра не надходить. Не звертайте увагу на ваших близьких, тому що ви знаєте, як це важливо.Прості та письмові закони людської щасливої співіснування, які більше двох тисяч років. Чому вони нові для нас? Немає відповіді. І я не можу.

Можливо, тому що дуже можливість бути щасливою: можливість бути в вашому місці і можливість зробити улюблену річ.

Ми всі граємо чужі ролі, співайте інші народні пісні, але з яких причин ми забуваємо про нашу основну мету. Як це?Видання

Автор: Анна Федова

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: //mamsila.ru/feed/408